• Екскурсії
  • Чехія
Дводенна екскурсія до Відня і Будапешт
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 38 годин
    Проводиться: з 17.06.2020 до 31.10.2020, Вівторок,
  • Пам'ятки по маршруту: Собор святого Лоренца, Міхаельплатц, Площа Героїв, Буддайская фортеця,
    Тематика:
    Оглядові, Культурно-історичні
Опис

Відень - місто пишних палаців (наприклад, зимова і літня резиденція Габсбургів), музеїв (в центрі міста два величезних музею-близнюка розташувалися з боків від статуї Марії Терезії, а неподалік знаходиться Бельведер, де висить, наприклад, відомий «Поцілунок» Клімта) і музики (тут творили Моцарт і Бетховен, тут розташована одна з найвідоміших в світі оперних театрів).

У Відні передбачається екскурсія, а потім у Вас буде вільний час - Ви зможете прогулятися по Рингу, відомому бульварному кільцю, якому в 2015 році виповнюється 150 років! Саме на Рингу знаходяться найпишніші палаци Відня. Тут же Ви знайдете масу кав'ярень, якими так славиться столиця Австрії. У Відні величезну кількість парків, який також надають місту особливу атмосферу - погуляйте по головному, Міському Парку, де стоїть відома золота статуя Штрауса. І, звичайно, не забудьте спробувати відомий віденський шніцель з картопляним салатом!

О 16:30 переїзд в Будапешт. Ніч в тризірковому готелі.

Після сніданку в готелі (включений у вартість) вас чекає захоплююча екскурсія по двом берегів одного з найромантичніших міст Європи. Пешт здивує Вас помпезною архітектурою часів Габсбургів (наприклад, Оперний театр), Базилікою Святого Іштвана, де і досі зберігається долонь святого короля, масштабної Площі Героїв, статуї якої розкажуть всю історію Угорщини - від кочівників, які прибули і утворили державу, до повстань проти Габсбургів і набуття рівної значимості в імперії, а також, звичайно, знаменитими на весь світ купальнями. Тут же знаходиться і приголомшлива будівля Парламенту, численними шпилями розрізання небо і виходить фасадом на Дунай.

На другій же стороні річки розташувалися замки і зміцнення. Тут і Рибальський бастіон, і королівська резиденція, і приголомшливі види з пагорбів на Дунай і все місто, і легендарна Цитадель, яка зіграла значну роль в ході боїв за Будапешт.

Відкрийте для себе історію Австро-Угорської Імперії і справжню красу Європи вже зараз!
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна.
Тип ваучера < br> e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 125 €, діти (1-11 років) - 125 €, немовлята (0-1 років) - 0 €
У вартість не входить
Обід не включений у вартість екскурсії. За проживання в одномісному номері необхідна доплата в розмірі 20 євро на місці.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK