• Екскурсії
  • Андорра
Каркассон, Тулуза, устричні ферми (в міні-групі)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 13 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Замок Каркассон, Місто Тулуза, Площа Капітоліум, Базиліка Сан-Сернін, Церква Санта-Марії Золотої, Якобінський собор, Устрична ферма в Порт Леукате,
    Тематика:
    Оглядові, Культурно-історичні
Опис

Під час екскурсії ми відвідаємо Лангедок - історичну область на півдні Франції і старовинний виноробний регіон. У цьому краї з багатою архітектурною спадщиною та унікальними культурними традиціями є що подивитися!

У маршруті передбачено три пункти:

Каркассон - найбільша і красива фортеця на півдні Франції, «місто ста облог». У цій фортеці було знято безліч фільмів, таких як «Робін Гуд» з Кевіном Костнер, «Жанна Д'арк» і одна з частин «Гаррі Поттера». Ви зробите оглядову екскурсію з гідом і при бажанні зможете відвідати музей інквізиції, щоб на власні очі побачити інструменти єзуїтських тортур. Крім того, у вас буде можливість продегустувати знамениті вина регіону, а гід порекомендує вам затишні ресторанчики, де можна пообідати.

Тулуза - місто, яке колись було столицею Великого князівства Гасконського, батьківщина знаменитого Д'Артаньяна. Старовинне місто стоїть на річці Гаронна і поступається за розмірами лише Парижу, Марселю і Леону. Його також називають «рожевим містом» через своєрідний відтінок місцевої цегли. Вузенькі вулички Тулузи повторюють вигини римського поселення, яке колись тут існувало. Вас вразить оглядова екскурсія по історичній частині міста, під час якої ви відвідаєте площу Капітоліум, базиліку Сан-Сернін, церква Санта-Марії Золотий і Якобінський собор.

Після прогулянки по Тулузі, ми пропонуємо Вам відвідати незвичайне місце - Порт Леукате. Крихітне рибальське село, одне з небагатьох збережених до наших днів припаде до душі всім, хто любить дари моря, адже у всій Франції не знайти молюсків дешевше і смачніше. Тут ви зможете продегустувати устриці, мідії, гребінці, морські їжаки, а також молюсків, про існування яких ви навіть і не підозрювали! А рибалки-сомельє порекомендують вам ексклюзивні вина цього регіону Лангедок Русіньел.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться на комфортабельному 8-ми місцевому автобусі.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 140 €, діти (1-10 років) - 130 €, немовлята (0-1 років) - 0 €
У вартість не входить
Программа не предусматривает вход в платные объекты посещения. Какие-либо входные билеты не включены в стоимость экскурсии. Дегустация устриц оплачиваются отдельно (не входит в стоимость экскурсии).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK