• Екскурсії
  • Італія
Рим християнський
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 3 години
    Проводиться: з 25.11.2021 до 31.03.2022, Понеділок, Середа,
  • Пам'ятки по маршруту: Базиліка Санта-Кроче, Собор Сан Джованні, Святі сходи, Собор Санта Марія Маджоре,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Авторські
Опис

Ваше піше паломництво почнеться з Церкви Святого Хреста в Єрусалимі, Санта-Кроче-ін-Джерусалемме. Тут зберігаються залишки Животворящого Хреста (того самого, на якому був розп'ятий Ісус Христос). Частини хреста були виявлені замурованими в стіну в 1492 році. З тих пір ця церква є одним з найважливіших пунктів християнського паломництва.
Наступна зупинка, Собор Сан-Джованні, є найважливішим храмом у всьому світі. Маючи титул «Basilica maior», він височить в ієрархії навіть над Собором Святого Петра.
 
Неодноразово перебудовується за свою багатовікову історію, сьогодні Собор являє цікаве змішання архітектурних стилів - чим однозначно зацікавить і людей, для яких релігія не настільки близька. Протягом першого тисячоліття саме тут знаходилася резиденція Папи Римського. У собор ведуть 6 дверей, одна з яких відкривається лише в Ювілейний Рік, протягом якого існує можливість спеціального відпущення гріхів. Найближчий Ювілейний Рік (позачергової) буде проходити з 8 грудня 2015 року по 20 листопада 2016 року.
Наступною відвідуваною святинею буде Святі сходи - сходи, по яких за переказами Ісус ніс Хрест на Голгофу і яка була перевезена в Рим з Єрусалима в 326 році. Віруючі піднімаються по сходах лише на колінах. У підставі сходи піднімаються дві скульптури роботи Джакометті - «Поцілунок Іуди» і «Суд Пілата».

Завершиться паломництво в Соборі Санта Марія Маджоре, найбільшому храмі, присвяченому Богородиці. За переказами в одну з літніх ночей 352 року папі Ліберію явилася уві сні Мадонна і наказала побудувати на тому місці, де назавтра випаде сніг, церква. На наступний ранок, 5 серпня 352 року, на Есквіліні, там, де тепер стоїть базиліка, лежав сніг.

Здійсніть подорож по святих місцях Риму. Наш гід з радістю поділиться професійною інформацією щодо всіх святинь і захопить Вас розповіддю, що призводить в події першого століття від Різдва Христового!

Формат проведення екскурсії
Пішохідна. Від місця збору до місця початку екскурсії туристів доставлять на комфортабельному автобусі.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 40 €, діти (3-12 років) - 20 €, немовлята (0-3 років) - 0 €

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK