• Екскурсії
  • Франція
Живерні, будинок і сад Моне
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 5 годин
    Проводиться: з 09.01.2023 до 31.03.2023, щодня
  • Тематика:
    Історія та культура, Палаци та садиби
Опис

Живерні (Giverny) - комуна у Франції в департаменті Ер в регіоні Верхня Нормандія.

У містечку Живерні, розташованому між Руаном і Парижем, знаходиться будинок-музей французького художника-імпресіоніста Клода Моне. Тут він жив з 1883 р до своєї смерті в 1926 р, намагаючись знову і знову відобразити на своїх полотнах то, як в залежності від пори року сонце по-різному висвітлює сад, який він розбив між будинком і річкою. Сотні тисяч туристів щорічно приїжджають сюди, щоб, помилувавшись садом, розбитим навколо будинку, спробувати відчути, яким же чином Моне вдавалося писати не фарбами, а світлом.

У північній частині парку - Clos Normand - знаходяться будинок художника - будівля з зеленими віконницями, пофарбоване в ідилічний пастельно-рожевий колір. Кімнати всередині будинку пофарбовані в різні кольори, в точності такі, якими вони були за життя Моне, а стіни кімнат і раніше прикрашає зібрана самим художником чудова колекція японських гравюр, включаючи чудові роботи Хокусаї і Хіросіге. Зараз знаменита студія "Водяна лілія" представляє собою хол музею. Вона оформлена прекрасно виконаними репродукціями робіт Моне. Тут же продаються сувеніри.

До південної частини парку "Водяний сад" (Jardin d'Eau) веде тунель, пробитий під насипом автомобільної дороги. У 1895 році вже добившись визнання художник осушив це багнисте місце каналами і ставками, засадив їх водяними ліліями і побудував знаменитий неправильний, несиметричний Японський місток, точну копію якого можна оглянути в наші дні.

Екскурсія включає індивідуальний трансфер і екскурсію по будинку художника, проводиться російськомовним професійним гідом-водієм. Вхідні квитки не включені у вартість екскурсії та купуються додатково на місці. Вам також буде надано вільний час для відвідування парку.

Формат екскурсії: змішана - автомобільна і пішохідна.

Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK