• Екскурсії
  • Чехія
Велика оглядова екскурсія по Празі
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 5 годин
    Проводиться: з 11.11.2021 до 31.03.2022, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Громадський будинок, Порохова вежа, Костел св.Якуба, Унгельд, Костел Діви Марії перед Тином, Костел св.Мікулаша на Староміській площі,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Незвичайні
Опис

В рамках даної програми вам пропонується оглядова екскурсія по місту з професійним російськомовним гідом. Формат індивідуальної екскурсії підходить тим, хто любить пересуватися по місту в своєму темпі і мати можливість коригувати програму екскурсії.

Ця програма включає всі основні визначні пам'ятки Праги. Не тільки через тривалу обсягу часу екскурсії, а й з-за оригінального маршруту, цю оглядову програму можна рекомендувати, як тим хто в Празі вперше, так і тим, хто вже полюбив це місто і бажає перейнятися його історією і чарівністю. Маршрут включає три історичних регіони Праги: Старе місто Празький, Мала Страна і Градчани, а також фортеця (сьогодні президентська резиденція) Празький Град і унікальний кам'яний міст Карлов.
 
В ході цієї екскурсії Ви побуваєте на площі Республіки, представленням ефектної споруди в стилі модерн (сецессион) Громадський будинок і однією з веж, можна сказати історичного для Праги готичного стилю, Порохової вежі. Це будівництва початку XX і кінця XV століть. Цей союз стилів архітектури - сутність Праги, яку сміливо можна назвати «музеєм архітектури під відкритим небом».

По Старому місту Празького маршрут буде проходити в справжніх лабіринтах середньовіччя! І історії будуть самі середньовічні. Ви дізнаєтеся про відрубану руку, зустрічає будь-якого вхідного в костел св.Якуба про кинджал, що захищає смерть і картини, що захищає життя, про те, чому з безлічі храмів Праги, саме костел св.Мікулаша на Староміської площі дуже близький для православних, Ви побачите гордість Праги - найстаріші в світі, що йдуть годинник і почуєте легенду про майстра гануш. Лабіринт вуличок Старого міста, вихлюпне нас на маленьку затишну площу, де перед входом на унікальний міст, Вас зустріне кам'яна постать «батька нації» Карла IV. Саме в період його правління в XIV столітті Прага насолоджувалася своїм «золотим віком».
 
Карлів міст - це окрема історія і оповідань, і вражень! Побудований в XIV столітті, міст став єдиною кам'яною дорогою, що з'єднує два береги річки Влтава аж до середини XIX століття! Я порекомендую Вам піднятися на одну з мостових веж, де в ваш погляд потрапить цей чарівний міст цілком!
 
На території міста Мала Країна, Ви відвідаєте два незвичайних храми. Один - Діви Марії під ланцюгом - своєю давністю і приналежністю до одного з найстаріших християнських орденів - Мальтійський. Інший - Діви Марії Радійте - є місцем християнського паломництва, представляючи фігурку маленького Ісуса.
 
Старими ступенями ми спустимося в суєту Праги (Малостранська площа), залишивши велич резиденції правителів Богемії.
 
Екскурсія не передбачає відвідування будь-яких музейних об'єктів.

Після закінчення екскурсійної програми програмний продукт запитає відвідування середньовічної корчми "У краля Брабантского", у вечірній час тут проводяться тематичні шоу-програми. Це програма для самостійного відвідування і не входить у вартість екскурсії.
Формат проведення екскурсії
Пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом. Програма передбачає паузу (1 година) для відпочинку або обіду.
Ви побачите
Громадський будинок, Порохова вежа, Костел св.Якуба, Унгельд, Костел Діви Марії перед Тином, Костел св.Мікулаша на Староміської площі, Собор Святого Віта, Войтеха і Вацлава , Карлів міст, Страгов монастир, Лорета, Новий Світ, костел св.Мікулаша на Малій Країні, костел лицарів Мальтійського ордена

Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість не входить
Квиток на фунікулер (1 євро). Проїзд на громадському транспорті (1,5 євро).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK