• Екскурсії
  • Іспанія
Пальма монументальна (в міні-групі)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 6 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Іспанське село, Кафедральний собор, Старе місто, замок Бельвер, морська прогулянка по затоці Пальми,
    Тематика:
    Оглядові, Острови і море, Авторські
Опис

Відмінна можливість в складі невеликої групи познайомитися з чудовою середземноморською столицею. Змішання готики і модерну, безліч площ і храмів, мальовничий порт з сотнями білих яхт ... В це місто неможливо не закохатися!

Наша екскурсія починається з відвідин замку Бельвер, який знаходиться на найвищій точці міста. Назва замку перекладається як "прекрасний вид" і дійсно, вид на місто з даху просто заворожує. Бельвер- це єдине готична будова круглої форми в Європі, яка служила королям Майорки не тільки резиденцією, а й неприступною фортецею. Пізніше замок використовувався як в'язниця, монетний двір, а в даний час це зал для концертів класичної музики і урочистих церемоній.
У нашу екскурсію також включена 45-хвилинна морська прогулянка по затоці міста Пальма де Майорка, де ви зробите відмінні фотографії на тлі найпрестижніших яхт і круїзних суден і на тлі старого міста.

Найдовше і саму пізнавальну прогулянку ми зробимо по історичному центру міста Пальма де Майорка. Це справжнє змішання історії, від римлян до арабів, від християнських завойовників до наших днів.
Неможливо не відвідати головний архітектурний пам'ятник Пальми -Кафедральний собор. Його називають перлиною Середземномор'я, собор входить до п'ятірки найбільших готичних храмів Європи.
У цьому монументальній, і в той же час витонченій будівлі, переплелися історія і сучасність. Внутрішнє оздоблення собору не зможе не здивувати Вас. "Корабель повний повітря", - так назвав його сучасний художник-скульптор Мігель Барсело, десять років тому оформив одну з головних часовень храму. У Кафедральному соборі представлені іконостаси в стилі бароко, роботи каталонського архітектора Антоніо Гауді в стилі модерн, виконані на замовлення Єпископа Майорки. Вражаючі масштаби будівлі, контрасти витончених вітражів і потужних кам'яних арок, символізм "балдахіна Гауді", сучасність "таїнства прічатія Мігеля Барсело" ... В цьому святому місці захоплює дух!
У нашу екскурсію також входить відвідування музею Кафедрального собору, де зберігаються цінні християнські реліквії.


Собор знаходиться на березі моря і звідти ми почнемо нашу прогулянку по вуличках старого міста, де відразу кидаються в очі внутрішні дворики- патіо будинків майоркінської знаті. Колись ці дворики були місцем, де кожен проходить повз міг відпочити в прохолоді кам'яних склепінь і випити води з колодязя.

Найдавніша площа Пальми- це площа Святої Еулалія з однойменною витонченою готичною церквою. У Середньовіччі тут вирувало життя, а зараз це спокійний куточок Пальми з затишними кафе. Поворот наліво, і Ви на площі Корт, що в перекладі отзначает "площа знаті". Її назва пов'язана з найкрасивішою будівлею в місті, в якому розташовується Адміністрація Пальми. Кілька красивих вуличок ведуть на цю площу, до речі, тут росте найстаріше оливкове дерево на острові.
Стара Пальма гармонійно переходить в Пальму 20 століття. Візитною карткою якої є модний стиль модерн. На острові він з'явився завдяки сильному впливу Каталонії і мистецтва Антоніо Гауді. Рослинний рельєф, Кавані деталі, витончені вікна і балкони помітно виділяють будівлі в цьому стилі на вулицях столиці.
Завершиться наша прогулянка на найкрасивішій вулиці Пальми бульварі Борн. Це улюблене місце відпочинку і прогулянок городян, концертів і покупок. Тут ви зможете перекусити в численних кафе і відчути спокійний ритм життя середземноморського міста!



Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 90 €, діти (2-11 років) - 90 €, немовлята (0-2 років) - 0 €

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK