• Екскурсії
  • Франція
Італійська Лігурія: екскурсія в Сан-Ремо, Ментон і дольчеаккуа
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Італійська Лігурія - найменший, але на диво красивий регіон Італії, розташований на самому кордоні з Францією.

На цій екскурсії ви побачите прикордонні міста і зможете побувати в самій Італії - і все це за один день!

Ментон вважається останнім французьким містом, розташованим безпосередньо біля кордону Італії. Його називають столицею лимонів - і не дарма. Безліч парків з лимонними гаями перетворюють його в зображення з сувенірної листівки У Ментоне ми прогуляємося по місту і відвідаємо один з його знаменитих парків.

Дольчеаккуа багато хто вносить в список найкрасивіших місць Італії. Ми побачимо замок Кастелло, який надихнув Клода Мане на одну з найзнаменитіших його картин - "Замок дольчеаккуа". Ви побачите руїни замку і почуєте легенду про одного з його власників - маркіза, одержимого пристрастю до дівчат.

Сан-Ремо здавна був одним з улюблених місць відпочинку російської аристократії - сюди часто приїжджала навіть велика імператриця Олександра Романова. Вас чекає прогулянка по красивому узбережжю, фортеця, що була в свій час донжоном, міське казино, віллу знаменитого вченого Альфреда Нобеля і Храм Христа спасителя.

Формат проведення екскурсії
Автобусна і пішохідна.
Екскурсія проводиться в міні-групі до 7ми осіб.
Ви побачите
Ментон - "столицю лимонів" - останнє французьке місто перед Італією, Замок дольчеаккуа, в честь якого Моне написав свою відому картину, руїни Кастелло, де створено музей, Замок Доріа, Сан-Ремо, Храм Христа Спасителя, віллу Альфреда Нобеля.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - $169, діти (3- років) - $113, немовлята (0-3 років) - $113

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK