• Екскурсії
  • Чехія
Екскурсія в Дрезден
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 10 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Театральна площа, Цвінгер, Замок-резиденція Курфюрста, Міст Августів,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, В інше місто
Опис

Не дарма іменований «Флоренцією на Ельбі» Дрезден, столиця Саксонії, відома архітектурою бароко і приголомшливими колекціями живопису, стане прекрасним варіантом для подорожі на один день з Чехії!

В ході екскурсії Ви побачите всі основні визначні пам'ятки міста. Серед них, звичайно, варто виділити знаменитий Цвінгер - палацово-парковий комплекс, ансамбль якого створюється чотирма красивими будівлями. Саме тут притулилася всесвітньо відома Дрезденська картинна галерея, де зберігаються шедеври Рубенса, Рембрандта, Рафаеля і багатьох інших. Не можна обійти і головну протестантську церкву міста - Фрауенкірхе. В ході знаменитого бомбардування Дрездена під час Другої Світової Війни (описаної пізніше Куртом Воннегутом в романі "Бійня №5») церква була повністю зруйнована. Влада НДР не мали достатньо фінансів для реконструкції, і довгий час руїни церкви служили нагадуванням про тяжкість війни. Лише після об'єднання Німеччини церква була повністю відновлена ??зусиллями спеціально створеного руху по історичним кресленнями. Нині церкву можна побачити в первозданному вигляді. Буквально в 300 метрах від Фрауенкірхе знаходиться інша церква, вже католицька, - Хофкирхе, зразок архітектури бароко. Хофкирхе була палацовою церквою, і тому з'єднана переходом з Палацом-резиденцією, звідки Саксонією довгий час правили місцеві правителі - курфюрсти (пізніше королі). Будучи одним з найстаріших будівель у всьому місті, Палац-резиденція зобразив в собі риси архітектури від готики до еклектики (палац неодноразово реконструювався за бажанням правителя, остання серйозна реконструкція була проведена в 1901 році). Нині в палаці розташувався музей «Зелені склепіння» - збори коштовностей, князівська скарбниця.

Дрезден - найцікавіше місто, багатий шедеврами архітектури і живопису. Трагічна історія міста не залишає байдужими серця людей і до цього дня. Не пропустіть свій шанс познайомитися зі столицею Саксонії!
Формат проведення екскурсії
Змішана - автобусна з пішохідною екскурсією по історичному центру міста.
Після екскурсії Вам буде надано вільний час (3,5-4 години), в ході якого Ви зможете пройтися по Дрездену, відвідати зацікавився Вас музеї (їх понад 30 на будь-який смак, вхідні квитки не включені у вартість екскурсії), скуштувати шедеври саксонської кулінарії або прогулятися за покупками.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 48 €, діти (1-11 років) - 43 €, немовлята (0-1 років) - 0 €
У вартість не входить
Обід і вхідні квитки в музеї.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK