• Екскурсії
  • Австрія
Альпійська казка
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 05.10.2021 до 31.03.2022, Вівторок, Субота,
  • Пам'ятки по маршруту: Місто Хальштатт, озеро Траунзее, Імператорська вілла,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Природа та заповідники, В інше місто
Опис

В рамках даної програми ми пропонуємо вам відволіктися від міської суєти і відправитися в подорож в австрійські Альпи, казково красивий доісторичний регіон Зальцкаммергут, який вражає красою гірських масивів, чистими лісами і великою кількістю річок і озер з кришталево чистою водою.

Першою зупинкою після виїзду з Відня стане місто Гмунден, розташований високо в горах на березі озера Траунзее, який славиться своєю керамічною фабрикою. Тут також знаходиться один з найбільш незвичайних музеїв Австрії, який висвітлює історію санітарних об'єктів. Вільного часу в Гмундене (близько 1 години) буде досить щоб сходити в музей і оглянути головну площу міста.

Далі ви сядете на кораблик, який відправиться на другий берег мальовничого озера Траунзее, в місто Траункірхе. В дорозі у вас буде достатньо часу щоб насолодитися красою альпійського озера і подихати свіжим гірським повітрям.

Далі на автобусі ви поїдете в місто Бад-Ішль, відомий як улюблене місце відпочинку Кайзера Австрії Франца Йозефа і його дружини Елізабет. Головною визначною пам'яткою міста є Імператорська вілла, в минулому резиденція імператора Франца Йосифа з дружиною. Інші пам'ятки Бад-Ішля - чайний будиночок імператриці Елізабет, Мармуровий замок (фото-музей), церква Святого Миколая, кондитерська Цаунер.

Після огляду Бад-Ішля у вас буде короткий переїзд в місто Хальштатт. По приїзду в Хальштатт на фунікулері ви підніміться на оглядовий майданчик, звідки вам відкриється вид на три гірських озера, і ви зможете зробити приголомшливі фотографії. Після цього у вас буде вільний час для самостійного огляду Хальштатта (приблизно 2 години).

Дорога назад до Відня пройде по гірській місцевості, з вікна автобуса ви зможете ще раз здивуватися красі природи Австрії.

Формат проведення екскурсії
Автобусна і пішохідна, з переїздом на кораблику по озеру, підйомом на фунікулері.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 119 €, діти (4-12 років) - 95 €, немовлята (0-4 років) - 0 €
У вартість входить
Квиток на кораблик по Труензее і квиток на фунікулер включений у вартість екскурсії.
У вартість не входить
Вхідний квиток до музею санітарних об'єктів в Гмундене не включений у вартість і оплачується на місці (за бажанням) - 6 Євро дорослі, 2 Євро діти до 18 років.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK