• Екскурсії
  • Греція
Егейський бриз
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 9 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Тематика:
    Оглядові, Незвичайні, Природа та заповідники
Опис

Ця поїздка спеціально розроблена для любителів краси дикої природи.

В ущелині Пеліканос знаходиться знаменита Долина метеликів, де мешкає рідкісний вид місцевих метеликів. Запашний аромат хвойних дерев, численні струмочки, що утворюють водоспади, а також бруковані галькою стежки і невеликі містки створюють райську картину. Далі, в заповіднику «7 Джерел», де кришталево чисті води семи джерел збираються в один потік, ви дізнаєтеся про силу родосскої джерельної води і зможете пройти по загадковому «Тунель молодості». Після обіду в одній з місцевих таверн, ми вирушимо до чудового «поцілую двох морів» - мису Прасонісі.

Тут у вас буде можливість викупатися у водах двох морів, позасмагати і зробити приголомшливі фотографії.

У світі існує багато заповідників, але не багато хто може зрівнятися з Долиною Метеликів за своєю заспокійливою атмосферою і позитивної енергії! Вузька зелена долина розташувалася в ущелині Пеліканос, склепіння якого підносяться по обидва боки і захищають заповідник від негоди і сильної спеки. З середини червня і до кінця вересня, заповідник стає місцем проживання рідкісного виду метеликів з сімейства Ведмедиці. Смола рідкісних дерев стиракс виливає аромат на всю округу і, як вважається, дуже корисна для дихальних шляхів!

Далі, маршрут нашої приємної природної екскурсії веде нас ще одному не менш цікавого заповіднику. «7 Джерел» - не просто гарна назва. Споконвіку жителі Родосу брали тут кришталеву питну воду і, за місцевими повір'ями, вода з семи джерел лікувала хвороби тіла і духу. Прямуючи по величезних каменях біля коріння височенних дерев, струмки зливаються в один потік, який проходить по вузькому темному тунелю і впадає в невелике мальовниче озеро. Тут мешкають рідкісні рибки гізані. Відповідно до місцевого переказу, джерела мають силу очищення, а тунель давно зажив слави містичного місця. Екскурсовод TEZ TOUR розповість вам про ритуал проходження по «тунелю молодості».

Плюсом цієї полегшує поїздки є достатній час для відпочинку на знаменитому пляжі Прасонісі! У крайньому разі південна точки острова Родос завершить подорож. Фраза «Краще один раз побачити, ніж сто разів почути» як не можна краще підходить до цього місця. Картина «поцілунку двох морів» захоплює кожного, сюди приїжджають не тільки подивитися і зробити красиві фотографії, але і отримати задоволення від активного відпочинку - це місце зустрічі любителів віндсерфінгу і кайтінга. Але, а для вас - це можливість освіжитися у водах відразу двох морів. Купання в водах Прасонісі не схожа ні на що! Коли зі східного боку вітряно, на західній - штиль і навпаки.
Формат проведення екскурсії
Екскурсія проводиться на комфортабельному автобусі в групі 50 чоловік в супроводі російськомовного гіда.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - $45, діти (3- років) - $32, немовлята (0-3 років) - $0
У вартість не входить
Обід і вхідні квитки в Долину метеликів (5 Євро, діти до 12-ти - безкоштовно).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK