• Екскурсії
  • Іспанія
Дорогий Королів (в міні-групі)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 7 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Монастир Поблет, Місто Монтбланк, Винний льох,
    Тематика:
    Оглядові, Культурно-історичні, Авторські
Опис

Найцікавіша екскурсія, яку можна зробити з Коста-Дорада вглиб материка - відвідування містечка Монблан і його околиць, де зосереджена чи не найкраща готика Каталонії. Сам Монблан - рідкісний заповідник середньовічної архітектури, плутанина чарівних
закутків і крихітних площ, до сих пір обнесена стінами XIV століття. Коли це був сьомий за значимістю місто Каталонії, а власники його носили титул герцогів, і хоча Монтблан сильно постраждав в ході численних воєн за останні 400 років, тут збереглося багато старих церкв і палаців.
Серед переселенців міста були монахи ордену цістеріанцев - послідовники ордена Святого Бенедикта, що заснували навколо Монтблана три великих монастиря, що охороняються тепер Юнеско, як культурну спадщину людства. Найближчий до Монблані монастир Поблет вважається одними з найважливіших монастирських комплексів Европи.Для каталонців, цей діючий монастир це символ колишньої слави і місце масового паломництва по вихідним. Серце обителі - розкішний романо готичний клуатр - внутрішній дворик для медитації з чарівним фонтаном XII століття. У клуатр виходить капітулярний зал з могилами настоятелів і вражаючим склепінням, винні погреби, кухні, трапезна і бібліотека.
Монтблан і Поблет знаходяться на території виноробної зони Монтсант. По дорозі, ми зробимо візит в один з винних погребів зони Ви дізнаєтеся особливості виробництва вина в даній зоні і продегустуєте вина, які тут виробляють.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Група до 19 чоловік
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 65 €, діти (2-11 років) - 53 €, немовлята (0-2 років) - 0 €
У вартість входить
Вхідні квитки в Монастир Поблет, дегустація вин у винному погребі
У вартість не входить
обід

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK