• Екскурсії
  • Австрія
Концерт музики Моцарта з вечерею
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 3 години
    Проводиться: з 19.11.2021 до 30.11.2021, Субота,
  • Пам'ятки по маршруту: Абатство Св. Петра, концерт музики Моцарта,
    Тематика:
    Концерти та шоу
Опис

Пропозиція для туристів, відпочиваючих в Зальцбурзі.

При замовленні даної екскурсії ви отримаєте ваучер на додаткову знижку 10% на покупки в Designer Outlet Parndorf (30 хвилин від Відня) і Designer Outlet Salzburg (в Зальцбурзі).

Жоден меломан не відмовиться від відвідування концерту музики великого Моцарта на його батьківщині в унікальній атмосфері історичного костюмованого шоу з вечерею.

Концерти проходять у бароковому залі Абатства Святого Петра в старій частині міста. Ви зможете насолодитися найпопулярнішими творами Моцарта, виконаними музикантами в костюмах того часу, а також вечерею, приготованій за австрійськими рецептами 18 століття. Три частини концертної програми виконуються ансамблем Amadeus Consort Salzburg в період між прийомами їжі.

Вечеря починається з елегантної домашньої випічки з маслом, бульйон з тонким смаком лимона і галушками з розмарином, а потім продовжується запеченими курячими грудками начиненими сиром з травами в соусі з червоного вина з картопляною запіканкою і овочами. На десерт подається напівзаморожене медове парфе з двома фруктовими соусами. Вегетаріанська вечеря надаються за запитом.

Не пропустіть можливість стати на кілька годин гостем Моцарта! Насолоджуйтеся музикою, яка підкорила весь світ і побалуйте себе кулінарними шедеврами того часу.

Увага! Допуск на концерт здійснюється по пред'явленню друкованого ваучера від TEZEKS.
Тип ваучера
printed-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 69 €, діти (1-14 років) - 46 €, немовлята (0-1 років) - 0 €
У вартість входить
У вартість програми входить вечеря, буклет з програмою концерту.
У вартість не входить
Напої за вечерею не включені у вартість програми і оплачуються додатково на місці.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK