• Екскурсії
  • Іспанія
Андорра історична
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 13 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Каза-де-ла-Валь, Церква Сант-Естеве, Церква Святого Романа, Смотровая площадка Roc del Quer,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Шопінг
Опис

Для одних Андорра - це природа, для інших - жива історія, для третіх - безліч магазинів, де можна придбати товари за вигідними цінами. Кожен, який побачив Андорру хоч раз, відвіз з собою частинку цього князівства.
Бажаючим зробити вигідні покупки Андорра надає воістину унікальні можливості. Ціни на багато товарів тут нижче, ніж в сусідніх країнах, жителі яких вважають за краще постійно приїжджати сюди за покупками. В Андоррі 4000 різних магазинів відкриті для покупців практично 365 днів у році, навіть у вихідні, щоб дати вам можливість порадувати себе останніми новинками електроніки, високої моди, спортивного спорядження, парфумерії, продуктів харчування і сувенірів кращих торгових марок з усього світу.
А тим, хто хоче відвезти з Андорри прекрасні емоції, знання і враження, ми пропонуємо відвідати екскурсію «Андорра Історична». Ця прекрасна програма познайомить вас з історією самої високогірної європейської країни, в ході якої у вас буде можливість відвідати стару частину столиці Андорра Ла-Велья. Можливо, найбільш символічна будівля міста Андорра-ла-Велья і всього князівства в цілому - це Каза-де-ла-Валь. Будинок був побудований в кінці XVI століття, а з 1702 по 2011 рік у ньому засідав Генеральна Рада, один з найстаріших парламентів в Європі. У старому місті знаходиться церква Сант-Естеве (Sant Esteve). З часів її будівництва збереглася романська напівкругла апсида і дзвіниця, яка є одним із символів города.В центрі Андорра-ла-Велья підносяться інші історичні будівлі, такі як будинок Guillem?, особняк, розташований на площі Pr?ncep Benlloch, недалеко від церкви Сант-Естеве. Ви також знайдете кілька зразків гранітної архітектури першої половини XX століття, таких як Каза-Феліпе поруч з гіпермаркетом Pyr?n?es, або стара клініка Vilanova на площі Pla?a Reb?s. Крім столиці у вас буде можливість відвідати Канільо, де в ході екскурсії вам покажуть історико-релігійний комплекс, Святе місце покровительки Андорри Святої Діви Мерітшель. Далі за програмою огляд стародавнього храму-музею 12 століття і Сучасній церкви, Базиліки архітектора Рікарда Бофілла, знайомство з унікальною романською церквою 12 століття Святого Іоанна. У вас буде можливість відобразити красу гірських пейзажів на фото зупинці в Енкампе, де крім природної краси, ви побачите ще Церква Святого Романа 12 століття.
Рекомендуємо взяти з собою додаткову теплий одяг (в горах може бути холодно), зручне взуття, фотоапарат / відеокамеру.


Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 44 €, діти (2-11 років) - 36 €, немовлята (0-2 років) - 0 €
У вартість входить
Проїзд на комфортабельному автобусі, послуги гіда.
У вартість не входить

Экскурсия не подразумевает посещение платных объектов.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK