• Екскурсії
  • Греція
Круїз на острів Кефалонія
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 15 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Винодельня, Пляж Антисамос, Пещера Мелисани, Пещера Драгорати,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Острови і море, З дегустацією, Водні прогулянки
Опис

Найгарніший, і при цьому все ще невідомий масового туризму острів Кефалонія зовсім не схожий на інші грецькі острови.

Ви відвідаєте підземне озеро Меліссані, унікальну печеру Дрогараті і монастир святого Герасима. На виноробні Робола продегустуєте унікальні місцеві вина, а в рибальському містечку Самі пообідаєте в традиційній грецькій таверні. Всього за один день ви побачите всі основні визначні пам'ятки Кефалонии.

На заході Греції лежить острів Кефалонія - величний, таємничий, з багатою культурною та історичною спадщиною, - перлина Іонічного моря! Це найбільший з Іонічних островів. Сьогодні ми вирушаємо в дивовижну по своїй красі морську подорож на борту комфортабельного порома. З перших хвилин перебування на острові дух захоплює колорит місцевого населення. Він панує тут всюди: на галасливих площах і торгових ринках, на вузьких вуличках з самобутніми будинками і ошатною червоною черепицею, в національних кафе, де гості знайомляться з традиціями і багатовіковими звичаями цього дивного острова. Головні пам'ятки Кефалонії подарувала нам сама природа. Ці унікальні геологічні феномени залучають на острів поціновувачів справжньої краси.
 
Багато мандрівники приїжджають на Кефалонію тільки заради феномена Меліссані. Мільйони років це озеро знаходилося глибоко під землею, а пробратися туди по звивистих печерним проходах могли тільки відчайдушні шукачі пригод. Ще в міфах Стародавньої Греції Меліссані описується як озеро німф і місце проживання бога дикої природи Пана. Після обвалу склепіння печери, прекрасне озеро стало надбанням усіх мешканців Кефалонії. Гості TEZ TOUR зможуть не тільки побачити Меліссані, але і прокотитися по ньому на прогулянкових човнах. Глибина тут близько 40 метрів, але крізь кришталеву воду на дні можна розглянути кожен камінчик! Печерне озеро можна відвідувати хоч кожен день, але морська вода тут буде переливатися завжди різними кольорами і відтінками. У природному колодязі Меліссані, який утворюють стрімкі скелі, блискучим променем проникає сонячне світло і утворює неповторне райське видовище.

 Печера Дрогараті - рідкісне геологічне явище, яке знамените своїм химерним рельєфом. Печера розташовується на глибині 60 метрів, а вхід відкрився в результаті провалу землі в 1963 році. З тих пір тут буває безліч іноземних відвідувачів, які спускаються по 40-ка метровим сходах і потрапляють в чарівний світ. Тисячі років природа створювала унікальні скульптури з червоних, білих і жовтих сталактитів і сталагмітів, які схожі на зуби в пащі дракона. Та й сама назва «Дрогараті» - ім'я дракона, який жив за давньою легендою в цій печері. Головний підземний зал вражає розмірами (65 ? 45 м., Висота стелі 20 метрів). За свою красу ця частина печери отримала назву «Зал досконалості». Тут прекрасна акустика, а в центрі залу є природний поміст на узвишші. Нижче знаходиться плоский і рівний зручний майданчик, яка вміщує до 700 чоловік. Іноді в печері проводяться концерти класичної музики. Тут виступали багато відомих виконавців: Марія Каллас, Лучіано Паваротті, симфонічний оркестр західної Греції і інші.

Наша подорож триває в монастирі Святого Герасима - головної святині острова. Тут відбулося безліч зцілень і чудес, а гості можуть отримати благословення від нетлінних мощей святого. 20 жовтня жителі Кефалонії всім островом святкують день пам'яті святого Герасима, який був аскетом, відлюдником і мудрецем, а в 1560 році він заклав перший камінь величного монастиря. Ім'я Герасим, рідкісне для материкової Греції, в наші дні носить добра половина місцевих чоловіків.

Недалеко від монастиря Святого Герасима, в долині Омала розташувалася знаменита на всю Грецію виноробня Робола. Тут на схилах гори Енос росте унікальний автохтонний сорт винограду, який і дав назву виноробні. Робола вважається кращим білим сухим вином не тільки на острові, а й у всій Греції. Вино цієї марки виробляється тільки на Кефалонії. Вам покажуть всі етапи виробництва біологічного вина від преса до упаковки. А дегустація декількох сортів вин традиційно викликає схвалення гостей.

Приємним завершенням круїзу стане прогулянка по затишному красивому містечку Самі. Тут, на східному узбережжі в мальовничій затоці, навпроти острова Ітака, проживають в основному рибалки і фермери, а атмосфера сільського спокою й умиротворення допоможе по-справжньому відпочити від суєти великого міста.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться на комфортабельному автобусі в групі 30 чоловік. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 135 €, діти (3-11 років) - 75 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
Квиток на пором, вхідні квитки в печеру Дрогарати, квиток і прогулянка на човні по озеру Меліссані, обід з вином, дегустація вина на виноробні Робола.
У вартість не входить
  • Оплата шезлонга на пляже.
  • Кофе и другие напитки в таверне.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK