• Екскурсії
  • Греція
Круїз на острів Халки
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Городок Німборьyo, Храм святого Миколая, Каплиця Архангела Михайла, Пляж канья,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Церкви та монастирі, В інше місто, Водні прогулянки
Опис

Мальовничий острів Халки розташувався в блакитному Егейському морі зовсім недалеко від Родосу.

Ця екскурсія ідеально підходить для сімейних пар з дітьми: свіжий морський бриз, ласкаве сонце, комфортабельний корабель - запорука приємного безтурботного дня. Ви вдосталь насолодитеся морським пейзажем і проведете півдня на красивому піщаному пляжі, який омивають найчистіші прибережні води Халки. А також, зробите фантастичні фотографії, прогуляєтеся по чарівній столиці острова і відвідайте храм святого Миколая.

У любителів нестандартного туризму і несходимих ??маршрутів є прекрасна можливість відправитися в морську подорож на Загублений островів Додеканесського архіпелагу - острів Халки. Після легкого переходу по Егейському морю на швидкому катамарані ви приїдете в порт найбільшого міста на острові - Німборьyo. Здійсніть прогулянку в центральній частині містечка, в ході якої екскурсовод TEZ TOUR повідає вам найяскравіші і незвичайні моменти з історії острова Халки. Далі, знайомство з островом продовжиться на мікроавтобусі. Ви зробите зупинку біля церкви Архангела Михайла, де відкриваються види, від яких захоплює дух, після чого підете в найживописнішу бухту острова - Канья. Під час пляжного відпочинку для вас передбачений обід.

Городок Німборьyo з його центральною площею завжди був місцем, де збиралися місцеві жителі і з привітністю брали всіх гостей прибули на їх острів. Звідси почнеться наше знайомство з «островом світу і дружби». Ви почуєте цікаві факти з історії Халки і дізнаєтеся про його великих героїв. За колоритним вуличками Німборьyo, повз різнокольорових будиночків, ви пройдете до церкви святого Миколи Чудотворця - покровителя мореплавців. Багато місцевих переказів і особливість шанування його образу пов'язували і продовжують пов'язувати жителів Халки з цією церквою і чудотворною іконою святого.
 
Храм Архангела Михаїла - одна з найдавніших церкв на острові. Храм був побудований близько тисячі років тому і датується 11-м століттям. Пізніше, в 18-му столітті, була побудована ще одна церква, в яку у вас буде можливість увійти і дізнатися чому жителі всіх островів Додеканесского архіпелагу так шанують свого таксіарх. Мальовничі краєвиди Егейських пристроїв і особлива краса Халки не залишать вас байдужими.

Приємне завершення хорошої екскурсії - бухта Канья. Для багатьох грецьких любителів сонячних ванн і чистого моря пляж Канья - кращий на острові. Прихована від вітрів бухта з упорядкованим узбережжям стане одним з найбільш пам'ятних моментів під час вашого перебування на Халки. Після обіду в місцевій сімейній таверні, у вас буде достатньо вільного часу для купання в кришталевих водах Егейського моря, відпочинку та гарних фотографій.
Формат проведення екскурсії
Екскурсія проводиться на комфортабельному автобусі в групі 50 чоловік в супроводі російськомовного гіда.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 49 €, діти (3-11 років) - 30 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
Квитки на швидкохідний пором.
У вартість не входить
Обід.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK