• Екскурсії
  • Італія
Щоденна пішохідна екскурсія по Риму
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 2 години
    Проводиться: з 29.03.2024 до 31.05.2024, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Фонтан Треві, площа Іспанії, площа Навона, Пантеон, Сад Роз, холм Авентин, Апельсиновый сад, Базилика Святой Сабины,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Піші прогулянки-екскурсії
Опис

Вам надається унікальна можливість відправитися в подорож крізь століття і в ході двогодинної пішої прогулянки відвідати всі основні визначні пам'ятки античного і середньовічного Риму!

Під час нашої прогулянки ми побачимо всі основні визначні пам'ятки Рима: фонтан Треві, площа Іспанії, площа Навона, Пантеон, площа Венеції, Капітолій, пам'ятник Вітторіано, Уста Істини, Апельсиновий Сад, площа Мінерви, театр Марцела, Кампо ді Фіорі. Пройшовшись не туристичними стежками ми зможемо оглянути всі численні римські деталі-пам'ятки, які приховані від очей.

Так як показати все найважливіше в Римі за дві години дуже складно, ми проводимо цю екскурсію за двома маршрутами, умовно - "Синього" і "Червоного" (дивіться карту екскурсії та дні проведення маршрутів по посиланнях в розділі "Додаткова інформація"). Маршрути чергуються через день. Це дві абсолютно різні, але дуже цікаві історії. Якщо сьогодні екскурсія проходить по "Cиньому" маршруту, то завтра вона піде по "Червоному". Найбільш повне уявлення про місто Ви отримаєте, якщо забронюєте дві пішохідні екскурсії - на два дні, наступні відразу один за одним.

Пам'ятки "Червоного маршруту": Великий Цирк, пагорб Палатин, Бичачий Форум, Уста Істини, Капітолій, Площа Венеції, Пантеон, площа Навона, фонтан Чотирьох рік, палац Мадама, фонтан Треві, Ларго Арджентіна.
 
Пам'ятки "Синього маршруту" - Сад Троянд, пагорб Авентін, Апельсиновий сад, Базиліка Святої Сабіни, вілла Мальтійського ордена, набережна Тібру, Понте Ротт, Понте Фабріціо, Район колишнього єврейського гетто, район Трастевере, площа Трілусси, вулиця Джулія, вілла Фарнезина, знаменита площа Кампо де Фьорі, потаємні вулички, площі і мости Риму.

Ця екскурсія ідеальна для тих, хто в перший раз приїхав в Рим і хоче познайомитися з Вічним містом, перейнятися його атмосферою. Ми рекомендуємо відвідати оглядову екскурсію в Ваш перший день в Римі. Ми дамо Вам корисні поради і відповімо на всі питання. На наступний день буде набагато легше орієнтуватися в Римі самостійно.
Формат проведення екскурсії
Пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher
Показать карту екскурсії
Показати розклад маршрутів на 2019 рік

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 25 €, діти (3-12 років) - 0 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість не входить
Програма не передбачає вхід всередину платних об'єктів відвідування. Будь-які вхідні квитки не включені у вартість екскурсії.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK