• Екскурсії
  • Іспанія
Печери Дракона і перли Майорки
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 6 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Фабрика перлин, Печери Дракона, Манакор,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Незвичайні
Опис

Шлях від столиці і сучасних курортів на східне узбережжя до печер Дракона проходить через всю центральну частину острова, яку місцеві жителі називають Ес Пла. Десятки вітряних млинів, поля інжиру і мигдалю, старовинні села Монтуірі, Вілафранка, Сан Жорді.

Район міста Манакор - центр виробництва відомого у всьому світі своїм бездоганною якістю органічних перлів Majorica.
Понад сто років тут виробляється перли цієї марки по секретній запатентованій формулі. Перли Majorica має покриття з натурального перламутру, не відрізняється від дикого, завжди в моді і є символом розкоші і жіночності. Перли здавна вважався прекрасним талісманом для жіночого здоров'я, оберегом від обману. Відвідування фабрики відкриє деякі секрети цього цікавого виробництва, а спеціальний магазин з багатим вибором виробів задовольнить смаки найвибагливіших покупців.

Мабуть, не знайдеться гостя Майорки, яка б не чула про знаменитих печерах Дракона в Порто-Крісто і не прагнув би туди потрапити.
Назва печер пов'язано з легендою про те, що вхід в печери охоронявся драконом, охоронцем скарбів. За виявленими тут наскальних розписів можна судити, що печери були місцем поселення ще в доісторичні часи.
На сьогоднішній день печери приваблюють туристів завдяки незвичайній красі своїх підземних гротів і озер. Сталактити, що ростуть зверху вниз, подібні витонченим мереживам. Сталагміти нагадують статуї людей і тварин, химерні канделябри, таємничі замки і цілі міста.
Печери були повністю досліджені лише в кінці 19 століття. В даний час для відвідування відкрито туристичний маршрут протяжністю 700 метрів з можливістю покататися на човні по найбільшому в світі підземному озері. На озері Мартеля, названого так на честь його першовідкривача, Вам запропонують невелике світло-музична вистава в підземному амфітеатрі. Воно імітує світанок в надрах землі, коли з повної темряви з'являється слабке світло і по спокійній блакитній воді ковзають човни з музикантами, наповнюючи склепіння печер чарівною музикою.

Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 44 €, діти (2-11 років) - 22 €, немовлята (0-2 років) - 0 €

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK