• Екскурсії
  • Білорусь
Хатинь і Курган Слави
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 5 годин
    Проводиться: з 15.10.2021 до 31.12.2021, П'ятниця,
  • Пам'ятки по маршруту: Меморіальний комплекс "Хатинь", Мемориальный комплекс "Курган Славы".,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

У роки Великої Вітчизняної війни Білорусь втратила кожного третього жителя, але навіть залита кров'ю мільйонів людей, розграбована і напівзруйнована, країна не здавалася.
Пам'ять про подвиг народу, який вніс найбільший внесок у Перемогу над фашизмом - священна, і через багато десятиліть дбайливо збережена і захищена.

На екскурсії - пам'яті Ви відвідаєте найбільш значущі об'єкти на території сучасно Білорусі, які стали символами тих нелегких часів: Меморіальні комплекс в Хатині і Курган Слави.
Символ трагедії білоруського народу і скорботна сторінка історії - меморіальний комплекс "Хатинь". На згадку про загиблих жителів Білорусі в 1969 р на місці спаленої разом з жителями села Хатинь споруджено меморіальний комплекс, в якому втілена ідея мужності та нескореності народу, який приніс незліченні жертви в ім'я перемоги.
Заключним акордом екскурсії, яка надовго залишиться в пам'яті, стане підйом на вершину Кургану Слави. Цей пам'ятник присвячений воїнам-визволителям Мінська, і вражає своєю масштабністю і красою.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним екскурсоводом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 15 €, діти (1-15 років) - 12 €, немовлята (0-1 років) - 0 €
У вартість входить
Екскурсійне та транспортне обслуговування, вхідні квитки.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK