• Екскурсії
  • Іспанія
Танжер
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Мис Еспартель, Місто-фортеця Касбі, Тарифа, Альхесірас,
    Тематика:
    Оглядові, Культурно-історичні
Опис

Танжер - портове місто в Марокко, який відвідує безліч туристів, знаходиться біля західного входу в Гібралтарську протоку. Римляни, араби, португальці, англійці, французи - всі намагалися опанувати загадковою красою і вигідним стратегічним положенням Танжера, цього «короля» Середземномор'я. Помітний з берегів Європи, омивається бурхливими водами Атлантики, Танжер колись був відомий як саме інтернаціональне місто світу.
Виїзд з готелю в напрямку Альхесіраса або Тарифи, звідки на поромі перетинаємо Гібралтарську протоку. Прибуття в Танжер і автобусна екскурсія по околицях міста. Піднімаємося на мис Еспартель, звідки добре видно місце злиття Середземного моря і Атлантичного океану. Тут Ви зможете посидіти на верблюді і сфотографуватися. Повернувшись до міста, ми зробимо пішохідну прогулянку по Касбі (місту-фортеці) і перенесемося в минуле, проходячи по вузьких вуличках і спостерігаючи за роботою кравців, майстрів по шкірі, побачимо заклинателя змій. Обід в типовому ресторані, де Ви скуштуєте страви національної кухні: Харірі, кус-кус, Кефтиу моруна, чай і солодке. Відвідування сувенірного магазину.
Повернення в Тарифу або Альхесірас на поромі, далі на автобусі вздовж узбережжя до Вашого готелю.
Екскурсія може проводитися на декількох мовах, один з них гарантований - російський. Час виїзду на екскурсію може бути змінено. За день до виїзду на екскурсію Вам буде необхідно зв'язатися з представником компанії ТЕЗ Тур по телефону: +34 647 688 118 і уточнити час і точне місце збору, що підтверджується за день до виїзду. Зупинка завжди буде в пішохідній доступності від вашого розташування.
Формат проведення екскурсії
Змішана: на поромі, автобусі і пішки.
Ви побачите
важливо мати мультивізу шенген, можливо на кордоні поставлять штамп в паспорті.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 89 €, діти (2-9 років) - 67 €, немовлята (0-2 років) - 0 €
У вартість входить
Проїзд на поромі, сніданок без напоїв.
У вартість не входить
Обід.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK