• Екскурсії
  • Таїланд
 Аквапарк Splash Jungle
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 6 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: аквапакр, гірки, атракціони,
    Тематика:
    Незвичайні, Для дітей
Опис

Найбільший на Пхукеті аквапарк Splash Jungle розташований на території готелю Grand West Sands в декількох кілометрах від аеропорту.

Відвідування аквапарку на Пхукеті гарантовано стане джерелом свіжих тропічних вражень не тільки для дітей, а й для дорослих. Тут є захоплюючі дух високі гірки Boomerango і Superbowl з тунелями, спіралями і трамплінами; просторий басейн зі штучною хвилею і кілька дитячих ігрових зон. Якщо ви не любите веселитися екстремально - можна покататися по «Ледачій річці» - басейну з плином, довжина якої становить 335 метрів або пройти короткий курс гідротерапії в басейні з штучними гейзерами.

В аквапарку Splash Jungle ви можете не турбуватися про свою безпеку та безпеку своїх дітей - кожен атракціон надійно контролюється командою професійних рятувальників.

Аквапарк Splash Jungle - безумовно краще місце для сімейного відпочинку на Пхукеті.
Час роботи: щодня з 10 до 18 годин.
Формат проведення екскурсії
Вас забирає з готелю водій, у нього на руках буде лист бронювання з вашими даними. Далі ви відправляєтеся в парк, де вам необхідно буде взяти шафу для ваших речей (депозит за шафу становить 450 бат). Після закінчення відпочинку, підходите на рецепцію і водій вас відвезе в готель. Не забувайте в автобусі свої речі!
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 1860 ฿, діти (4-11 років) - 1220 ฿, немовлята (0-4 років) - 0 ฿
У вартість входить
трансфер, вхідний квиток
У вартість не входить
обід, питна вода

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK