• Екскурсії
  • Білорусь
Оглядова екскурсія по Мінську
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 3 години
    Проводиться: з 09.06.2021 до 31.12.2021, Субота,
  • Пам'ятки по маршруту: Верхнє місто, Площа Свободи, Троїцьке передмістя, Проспекти Незалежності і Переможців, Католицькі та православні храми,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Авторські
Опис

Ви вперше в Мінську? Ви корінний мінчанин і до Вас приїхали друзі? Запрошуємо Вас познайомитися з прекрасним містом Мінськом, дізнатися не тільки цікаві факти з його 950-річної історії але і побачити його визначні пам'ятки і дізнатися легенди, словом - відкрити для себе місто заново!

Наша екскурсія починається від Ратуші (пл. Свободи, 2а). Ви відвідаєте Привокзальну площу і один із символів міста Мінська - "Ворота міста" - дві одинадцятиповерхові вежі, розміщені симетрично.

Далі Ви проїдете по проспекту Незалежності, де розташований найбільший в світі і найбільш цілісний комплекс забудови в стилі "сталінський ампір".

З нами Ви відвідаєте серце білоруської столиці - Верхнє місто, знамените місце з найбільшою кількістю пам'яток на невеликій території. Звідси почалася історія кам'яних будівель міста.

Собори, музеї, архітектурні споруди різних стилів і епох, покажуть Вам калейдоскоп з життя різного Мінська, ви побачите найдавніше будівля в Мінську - Собор святих Петра і Павла, який стоїть в первозданному вигляді вже більше 400 років!

Ми проїдемо по проспекту Переможців, побачимо нову будівлю музею історії Великої Вітчизняної війни, прекрасний парк Перемоги, величну площу Державного прапора Республіки Білорусь і звичайно ж побачимо самий спортивний район міста і багатопрофільний культурно-спортивний комплекс "Мінськ-Арена".

Ви обов'язково прогуляєтеся по головній туристичної пам'ятки міста - Троїцьке передмістя, з його неповторним колоритом, а на Острові Мужності і Скорботи (Острів Сліз), Ви зможете віддати данину пам'яті воїнам-інтернаціоналістам і загадати бажання, потримавши плаче ангела за крило.

Після закінчення нашої поїздки, Ви отримаєте унікальну можливість познайомитися з дивовижною духовно-інтелектуальної скарбниці білоруського народу - будівлею Національної бібліотеки. Це не тільки багаті зібрання книг, але і величезний мультифункціональний центр, де поєдналися високі технології, ультрасучасний дизайн і незвичайна архітектура.

Передбачені 4 зупинки для огляду визначних пам'яток: на площі Незалежності, площі Свободи, в Троїцькому Передмістя (Острів Скорботи і Мужності) і біля Національної бібліотеки.

Екскурсоводи з задоволенням дадуть відповідь на всі Ваші запитання, познайомлять з містом, підкажуть, що Вас цікавить!

Чекаємо Вас на нашій екскурсії!
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 8 €, діти (1-15 років) - 7 €, немовлята (0-1 років) - 0 €
У вартість входить
Екскурсійне та транспортне обслуговування.
У вартість не входить

Питание

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK