• Екскурсії
  • Іспанія
Оглядова автомобільна екскурсія по Барселоні
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 9 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Будинок Міла, Ла Педрера, Парк Гуель, Собор Святого Сімейства, Смотровая площадка Монтжуик, Дом Балтьо,
    Тематика:
    Історія та культура, Незвичайні, Для дітей
Опис

Відвідайте всі основні будівлі Гауді протягом одного дня і однієї екскурсії - не втрачайте цей унікальний шанс!

Багато хто пов'язує Барселону з ім'ям Антоніо Гауді і вони, звичайно, мають рацію. Архітектор-новатор додав в картину старовинного міста абсолютно нові фарби - будинок Міла, житловий будинок, побудований близько 100 років тому, в 1984-му році став першим об'єктом 20-го століття включеним до Списку Всесвітньої Спадщини ЮНЕСКО. Місцеві жителі прозвали будинок каменоломні (Педрера) за його нерівний фасад - це спочатку образливе прізвисько в результаті стало гідним епітетом.

Інший будинок проекту Гауді був прозваний будинком Костею - це робота, виконана архітектором для текстильного магната, робота по перебудові колишнього прибуткового будинку. Дослідники сходяться на думці, що будинок Бальо став вирішальним у творчості архітектора - саме в цей момент його власні ідеї "пластичної архітектури" здобули остаточну перемогу над будь-якими іншими стилями.

Антоніо Гауді доклав руку і до будівництва одного з найвідоміших довгобудів світу - собору Святого Сімейства. Споруда була розпочата ще в 1882-му році архітектором дель Вільяр, а освячений храм був лише в 2010-му році. Гауді не був тут першим архітектором, але був, мабуть, основним - він віддав храму 40 років свого життя, але встиг застати лише частину будівлі і всього лише одну дзвіницю. Через затяжне будівництво Гауді спроектував тут же і школу для дітей будівельників - окрему пам'ятку Барселони.

Ще одне творіння великого архітектора - парк Гуель, створюваний спочатку як комплекс для життя в англійському стилі. Сьогодні тут знаходиться музей з величезною кількістю "пряникових будиночків", найдовшою лавою в світі і будинком-музеєм самого архітектора.

Ви підніміться на гору Монжуїк, що підкреслює факт, що краса Барселони не завжди рукотворна, - найвідомішу височина міста. Тут зберігся футуристичний Магічний фонтан (створений до Всесвітньої Виставці 1929 го року), тут знаходиться музей відомого каталонського художника Жоана Міро, тут же знаходиться сумнозвісна фортеця, де за часів Франко були страчені багато каталонські громадські діячі.

Формат проведення екскурсії
Змішана: автомобільна і пішохідна
Ви побачите
Ви можете самостійно створити цікавий для вас маршрут.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість входить
Послуги російськомовного гіда, комфортабельний автомобіль.
У вартість не входить
Екскурсія не включає відвідування платних об'єктів.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK