• Екскурсії
  • Італія
Секрети Римської кухні або смачна Італія
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 3 години
    Проводиться: з 25.11.2021 до 31.03.2022, Вівторок, П'ятниця,
  • Пам'ятки по маршруту: Гастрономічна екскурсія,
    Тематика:
    Оглядові, Незвичайні
Опис

Запрошуємо Вас в незабутню подорож гастронома Вічним містом! Вас чекають смачні і цікаві відкриття.

Для початку ми прогуляємося по центру міста і гастрономічному району Риму - Трастевере. Дізнаємося про те, що їли і пили предки сучасних римлян і як з'явилися на світ всі знамениті страви Римської кухні. Про те, які страви їдять сучасні римляни і навіть про те, чому італійці їдять стільки багато, але залишаються стрункими. Наше гастрономічне пригода буде супроводжуватися розповідями гіда про історію міста, його легендах і секрети римських районів, де ми побуваємо і куди не так часто ступає нога класичного туриста. Повне занурення в життя справжнього Риму!

Перша зупинка - дегустація морозива.

Наступна зупинка - дегустація ковбас, м'ясних виробів і вина.

Ще одна зупинка - брускетти, сири, вино або коктейлі!

Ми поділимося з вами секретами, де смачно і недорого поїсти в Римі, де купити якісне вино і сири-ковбаси, як і де можна поснідати, пообідати і повечеряти як справжній римлянин!

Ви дізнаєтеся чим славиться Римська кухня і чим вона відрізняється від кухні італійської? Які істинно римські страви варто неодмінно спробувати в Римі і яка їхня історія? Як правильно вибрати гарне італійське вино, сири і салямі? Що криється в італійській традиції «aperitivo» і де в Римі можна скуштувати смачні закуски і страви за смішними цінами?

Формат проведення екскурсії
Пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 45 €, діти (1-17 років) - 0 €, немовлята (0-1 років) - 0 €
У вартість не входить
Їжа та напої не включені у вартості програми і оплачуються додатково на місці - 25 євро з людини, включаючи дітей (всі закуски, сири, ковбаси, нарізки і вина / напої).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK