• Екскурсії
  • Франція
Щоденна пішохідна екскурсія по Ніцці
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 2 години
    Проводиться: з 28.03.2024 до 30.09.2024, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Англійська набережна, Солнечный фонтан, Фонтани площади Массена, Опера, Квітковий Ринок, дом Адама и Евы, собор святой Репараты,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Піші прогулянки-екскурсії
Опис

Ніцца схожа на скриньку з секретами - кожна вулиця і кожна будівля таїть в собі щось нове. Хочете поринути в її таємниці? Ласкаво просимо на пішохідну екскурсію!

Ми зустрінемося на Англійській набережній, в самому центрі Ніцци. Насолоджуйтеся контрастом величних палаців і пляжів, прикрашених розлогими пальмами. Потім вас чекає справжній рай шопоголіка - центральна вулиця з магазинами, кафе і дорогими бутиками.

Далі ми побачимо кордон Нового і Старого міста - мальовничий сквер Альберта Першого і дивовижні фонтани площі Массена, що нагадує гігантську шахову дошку. Звідти попрямуємо в Старе місто, багате визначними пам'ятками - Опера, Квітковий Ринок, Кафедральний собор і Палац правосуддя.

А закінчимо дивовижну прогулянку на площі великого революціонера Гарібальді, звідки ви зможете піднятися на Замкову гору і ще раз подивитися на наш маршрут з найвищої точки Ніцци!
Формат проведення екскурсії
Пішохідна.
Тип ваучера
e-voucher
Маршрут екскурсії

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 25 €, діти (3-12 років) - 0 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість не входить
Дана програма не передбачає вхід в платні об'єкти відвідування, ніякі вхідні квитки не включені у вартість екскурсії.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK