• Екскурсії
  • Франція
Поїздка в Версаль (з аудіогідом)
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 5 годин
    Проводиться: з 09.01.2023 до 31.03.2023, Неділя, Вівторок, Середа, Четвер, П'ятниця, Субота,
  • Пам'ятки по маршруту: Версальський палац, Галерея Людовика XIV, Регулярний парк,
    Тематика:
    Історія та культура, Палаци та садиби
Опис

Версаль - найвідоміший і найбільший палацово-парковий комплекс Франції - офіційна королівська резиденція з 1666 по 1789 рр.

Історія Версальського палацу починається в 1623 році з дуже скромного мисливського замку на зразок феодального, а з 1661 року «король-сонце» Людовик XIV почав розширювати палац, щоб використовувати його як свою постійну резиденцію. Архітектори Андре Ленотр і Шарль Лебрен відновили і розширили палац у стилі класицизму. Весь фасад палацу зі сторони саду займає велика галерея, яка своїми картинами, дзеркалами і колонами справляє приголомшливе враження.

Парк Версальського палацу - один з найбільших в Європі. Він складається з безлічі терас, які знижуються в міру віддалення від палацу. Клумби, газони, оранжерея, басейни, фонтани, а також численні скульптури представляють собою продовження палацової архітектури. У Версальському парку також розташовані кілька невеликих споруд, наприклад, Малий Тріанон, Великий Тріанон, Французький павільйон.

Під час екскурсії Ви оглянете великі королівські апартаменти, парадні апартаменти дружини Людовика XIV королеви Марії Терези Австрійської, Дзеркальну галерею, яка відкрилася після реставрації.


Формат проведення екскурсії
Програма має на увазі індивідуальний трансфер з російськомовним професійним гідом-водієм і вільний час для огляду дворцвого комплексу. Відвідування палацу і парку Версаля - самостійне. У палаці надається аудіогід. Час в дорозі в одну сторону - приблизно 45 хвилин.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість входить

Транспортное обслуживание. 

У вартість не входить
Вхідні квитки в Версаль не включені у вартість поїздки та оплачуються додатково на місці. 18 Євро дорослі, діти до 18 років безкоштовно.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK