• Екскурсії
  • Франція
Російська Ніцца
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 6 годин
    Проводиться: з 19.10.2022 до 31.03.2023, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Собор святителя Николая Чудотворца, Старый город, Замковая Гора, Симье, Кладбище Кокад,
Опис

Щоб доторкнутися до святинь і пам'ятників релігії, не обов'язково їхати далеко з Ніцци. Більш того, саме місто наповнене ними - якщо, звичайно, знати що шукати.

Ми запрошуємо вас на індивідуальну екскурсію Російська Ніцца, де в супроводі нашого російськомовного гіда ви побачите місця, про які багато хто і не підозрює.

Наш шлях почнеться з Собору святителя Миколи Чудотворця, який був побудований під патронажем Великої імператриці Марії Федорівни, як данину пам'яті її загиблому синові, Цесаревичу Миколі. У храмі знаходиться образ святителя Миколая Чудотворця, який невідлучно був при Цесаревичу. Паломники вірять, що якщо помолитися перед ним і загадати чисте, світле бажання, воно обов'язково збудеться.

Потім ми відправимося в Старе місто - історичне серце Ніже. Тут можна знайти безліч храмів і святилищ різних епох. Ми побачимо кафедральний собор Святої Репарти, покровительки Ніцци. За легендою в третьому столітті молода дівчина відмовилася відректися від Христа, за що її обезголовили, а душа праведниці полетіла на небо у вигляді голубки. Ангели ж принесли її тіло в човні на берег затоки Ангелів, де і розташована Ніцца.

Після ми відвідаємо Замкову гору, де у вас буде можливість помилуватися чудовим панорамним видом Ніцци, побачити руїни побудованого в одинадцятому столітті Собору Сен-Марі і відвідати могилу Герцена.

Після наш шлях лежить в Сімье, де відмінно збереглися руїни Семенулама - римського міста. Ви побачите арени, лазні і амфітеатр. Ми відвідаємо сад, розарій та оливковий гай, побачимо древню бенедиктіціанську каплицю і цвинтар, де ховали великих художників.

Остання зупинка нашої екскурсії - російське Провославний цвинтар Кокад з каплицею святителя Миколая. Тут спочивають представники російських аристократичних прізвищ - князі Оболенський, Гагаріни, Волконський, Церетелі.

Формат проведення екскурсії
Автомобільна та пішохідна. Для туристів з Антіб тривалість екскурсії складе 6 годині 30 хвилин, з Канн - 7 годин, з Сен-Тропе - 9 годин.


Ви побачите
Собор святителя Миколи Чудотворця, Старе місто, Замкову Гору, Сімє, цвинтар Кокад.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK