• Екскурсії
  • Австрія
Екскурсія в Зальцбург
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 13 годин
    Проводиться: з 05.10.2021 до 31.03.2022, Неділя, П'ятниця,
  • Пам'ятки по маршруту: парк і замок Мірабель, Гетрайдегассе, будинок народження Моцарта, Кафедральний собор,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, В інше місто
Опис

До зустрічі зі столицею класичної музики ви підготуватися ще по дорозі в Зальцбург. Дізнавшись історію Австрії, її культуру і звичаї, ви вже зовсім по-іншому дивитиметеся на мальовничі вулички і площі старого міста. Зальцбург - затишний красивий містечко в стилі бароко, що розкинувся на берегах річки Зальцах, світова столиця класичної музики, батьківщина великого Моцарта і Караяна.

Знайомство з містом відбудеться в романтичних кулісах палацово-паркового ансамблю Мірабель з його сонячним квітковим партером і тінистим лабіринтом, театром під відкритим небом і садом гномів. Палац цей був побудований на початку сімнадцятого століття зальцбурзьким архієпископом Вольфом Дітріхом для своєї коханої Соломії Альт, що стала також матір'ю п'ятнадцяти дітей цієї могутньої людини. Звідси, з парку Мірабель відкривається виключно красивий вид на куполи і дзвіниці старого міста і на що височіє над ним величезну середньовічну фортецю Хоензальцбург, в'язнем якої, до речі, закінчив свої дні колись всесильний Вольф Дітріх.

На шляху до історичного центру міста нам зустрінеться будинок, що належав знаменитому диригенту минулого століття Герберту фон Караянов. Але славний своїми багатими музичними традиціями Зальцбург подарував нашому світові не тільки музикантів. З таким же успіхом його можна назвати і батьківщиною великих вчених. Одним з них був фізик Крістіан Доплер, будинок якого також одна з міських визначних пам'яток.

Зальцбург - це і місто церкв і монастирів. Монастир Святого Петра був заснований тут ще в 6 столітті, а кафедральний собор Зальцбурга і церква Святої Трійці є справжніми перлинами архітектури епохи бароко.

Прикрашену кованими вивісками купецьку вулицю Гетрайдегассе з будинком, де народився найвідоміший уродженець Зальцбурга Моцарт, Університетську площу з будівлею старого університету і університетською церквою, Єврейську вулицю з її маленькими і затишними лавками, заставлену Фіакр величну резидентського площа з колишньою резиденцією князів-архієпископів, все це і багато іншого побачите Ви в ході цієї цікавої екскурсії.

У вільний час ви зможете піднятися на фунікулері у фортецю Хоензальцбург, звідки відкривається дивовижна панорама міста.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 109 €, діти (4-12 років) - 90 €, немовлята (0-4 років) - 0 €
У вартість не входить
Квитки на фунікулер і в фортецю.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK