• Екскурсії
  • Іспанія
Шоу фламенко з вечерею на садибі "Ле Оранжери"
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 3 години
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: ,
    Тематика:
    Розважальні, Для дітей
Опис

Танець - основа фламенко, але суть його - протиборство почуттів, виражених музикою, словом і рухом. Це страждання без болю, холод разом з теплотою, відчуття змішані і суперечливі.

Старовинна виноробна садиба «Ле Оранжери», де буде проходити шоу, знаходиться приблизно в 10 хвилинах від узбережжя «Коста Дорада».
 По прибуттю вас чекає знайомство з садибою і процесом виноробства, дегустація червоного селективного вина, після вас запросять в основний банкетний зал на шоу балет Кіко Морено. Соліст групи Кіко Морен, у якого своя школа в місті Таррагоні, в яку дуже складно потрапити, не дивлячись на високу ціну, він справжній професіонал своєї справи. Природно музика фламенко це жива музика, де повинна обов'язково бути присутнім гітара, вокал і ритми у вигляді ударів, стукоту каблуків, іноді кастаньєт і кахон, в перекладі з ісп. коробка.
Наші танцюристи справжні іспанські цигани, дуже темпераментні, черпають енергію з залу, так що якщо не будете соромитися і аплодувати їм, ви побачите неймовірну віддачу.
А вже нова інтернаціональна програма шоу Кіко Морено з найчистішим, традиційним фламенко в поєднанні елементів танго, румби, сальси та веселим майстер класом в завершенні, точно буде іспанським святом і залишить незабутні враження.

Меню вечері
- Зелений салат з качиним хамоном і ковбасами
- Запечена в духовці ніжна телятина з овочами гриль
- Виборче червоне і біле вино, мінеральна вода
Для дітей спеціальне меню.

У фіналі танці та майстер клас фламенко від Кіко Морено

Не пропустіть можливість побачити цей чарівний танець на власні очі!


Формат проведення екскурсії
Збір від зупинки і розвезення, відвідування шоу без гіда.
Ви побачите
Екскурсія по виноградниках, оливковою гаях і екзотичному саду «L'Orangerie», дегустація витриманого червоного вина 2006 року через селективних сортів винограду в супроводі енолога, шоу фламенко балетної групи маестро Кіко Морено в супроводі неповторного іспанського вокалу, віртуозних гітаристів і національних ритмів, романтичну вечерю з обраними винами під час вистави

Тип ваучера
printed-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 68 €, діти (3-11 років) - 45 €, немовлята (0-3 років) - 45 €
У вартість входить
Трансфер в супроводі гіда, шоу фламенко, напій (біле і червоне вино, мінеральна вода), дегустація вина, вечеря

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK