• Екскурсії
  • Угорщина
Вогні вечірнього Будапешта
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 2 години
    Проводиться: з 19.07.2022 до 31.10.2022, П'ятниця,
  • Пам'ятки по маршруту: Площа Героїв, замок Вайдахуняд, Гора Геллерт,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Вечірні
Опис

Місто засинає, прокидається ... місто. Так, Будапешт вночі - це абсолютно новий досвід. Якщо ви вже навіть обійшли всі головні місця угорської столиці в денний час доби, то все одно не уявляєте собі ці ж пам'ятки в темряві. Магічне підсвічування підкреслює пишність замку Вайдахуняд (цей замок (суміш всіх архітектурних стилів, коли-небудь що панували на території Угорщини) був колись побудованих як "Історичний Павільйон" для святкування угорцями річниці набуття батьківщини в кінці 19 століття, але полюбився мешканцям столиці та в підсумку був зведений в камені). Переливи вогнів на Площі Героїв змушують гостей столиці оцінити урочистість і значущість цього місця з новою силою. Проспект ж Андраші ніби спочатку будувався для вечірніх променадів - підсвічування ніби повертає гостей в кінець 19 століття, коли цей проспект і був побудований.

Панорама столиці з гори Геллерт, яка вражає і в світлий час доби, в темряві здатна стати найяскравішим враженням, яке ви привезете додому.

Калейдоскоп освітлених мостів, палаців, театрів і соборів доводить, що Будапешт не дарма вважається однією з найкрасивіших столиць Європи. Але не вірте на слово, переконайтеся в цьому особисто!
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 40 €, діти (1-12 років) - 30 €, немовлята (0-1 років) - 0 €
У вартість не входить
Після закінчення екскурсії, бажаючі можуть продовжити програму в знаменитих угорських купальнях Рудаш (самостійно, з 22.00 до 04.00 - квиток 15 євро).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK