• Екскурсії
  • Болгарія
Оглядова екскурсія по Софії
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 6 годин
    Проводиться: з 28.03.2024 до 30.09.2024, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Церква Св.Неділі, Богословська академія, Пам'ятник Св. Софії,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Тур починається з пішохідної екскурсії, яка стартує від площі Св. Неділі, за маршрутом до Собору Олександра Невського. Ви відвідаєте Ротонду Св. Георгія, яка знаходиться у дворі готелю Шератон і римські руїни в метро перед президентством. Крім цього, ви відвідаєте і церква Св. Софії і собор Олександра Невського.

Друга частина екскурсії буде проходити на комфортабельному автомобілі. По маршруту проходження ви побачите Академію мистецтв, Національну бібліотеку, Софійський університет, Пам'ятник Радянської Армії, Сад короля Бориса, Стару телевізійну вежу, Національний палац культури.

Третя частина екскурсії передбачає відвідання Національного історичного музею та Боянської церкви, яка включена в список спадщини ЮНЕСКО - одна з найбільш важливих та цінних старовинних церкв в Болгарії, що має виняткове історичне і художнє значення. Тур завершиться в центрі міста.

Формат проведення екскурсії
Змішана: пішохідна, автомобільна та відвідування музею. Екскурсія проводиться професійним гідом - водієм.
Ви побачите
Церква Св. Тижня, Богословська академія, Пам'ятник Св. Софії, Церква Св. Петки, Синагога, Центральний базар, Мечеть Баня-Баші, Площа Ларго
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість не входить
Вхідні квитки не включені у вартість екскурсії та оплачуються додатково на місці гіду. Комбінований квиток: Національний історичний музей і Боянська церква 12 BGN.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK