• Екскурсії
  • Чехія
Бамберг -Бриллиант баварської корони
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 14 годин
    Проводиться: з 24.10.2019 до 31.10.2019, Четвер,
  • Пам'ятки по маршруту: Бамберг,
    Тематика:
    Оглядові, Культурно-історичні, Авторські
Опис

Колись кайзер Генріх II назвав Бамберг "столицею всього світу" - "Франконським Римом". І дійсно, Бамберг, як і Рим, розкинувся на семи пагорбах. Багато хто називає це місто "маленькою Венецією" - в Бамберзі, розташованому на двох рукавах річки Регніц, мости і містки зустрічаються на кожному кроці.

Історія міста почалася в VII столітті, коли на Соборній горі було зведено кріпосне спорудження. На початку XI століття Бамберг перейшов у володіння імператора Генріха II Святого, який згодом зробив місто центром своєї імперії, і заснував тут єпископство. У Бамберг, що знайшов популярність і багатство, стали з'їжджатися вище духовенство і світська знать імперії.

До початку XIX століття завдяки письменнику-казкаря Гофману і філософу Гегелю Бамберг перетворюється в осередок культури, і стає частиною Баварії. На щастя, на відміну від багатьох інших міст Німеччини, світові війни XX століття обійшли Бамберг стороною, і багату архітектурну спадщину всіх минулих епох залишилося недоторканим. Центральна частина міста, повністю збережена до наших днів, в 1993 році була оголошена ЮНЕСКО світовою культурною спадщиною.

Формат проведення екскурсії
Формат екскурсії: змішана - автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться професійним гідом російською мовою.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 55 €, діти (3-11 років) - 55 €, немовлята (0-3 років) - 0 €

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK