• Екскурсії
  • Італія
Класична пішохідна екскурсія по Риму
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 3 години
    Проводиться: з 28.03.2024 до 31.10.2024, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Колізей, Імператорські Форуми, Капітолійський пагорб, Площа Венеції, Фонтан Треві, Іспанська площа, Пантеон, Площа Навона, Фонтан Четырех рек,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Огляд головних визначних пам'яток Стародавнього Риму - Колізей (зовні), Імператорські Форуми, Капітолійський пагорб, площа Венеції і Вікторіанський меморіальний комплекс, фонтан Треві, Іспанська площа, Пантеон і перлина бароко - площа Навона.

Кожна екскурсія проводиться з урахуванням побажань туристів і складається так, щоб зробити її цікавою і захоплюючою навіть для тих, хто в Римі не перший раз. Мета екскурсії - скласти уявлення про місто та його історію.

Ми рекомендуємо починати екскурсію вранці з 9:00 до 10:00 або вдень з 14:00 до 15:00.

Формат проведення екскурсії
Пішохідна. З метою оптимального використання оплачуваної Вами часу роботи гіда місце зустрічі пропонується призначити безпосередньо в точці початку маршруту екскурсії.
Ви побачите
Фонтан Треві, площа Іспанії, площа Навона, палац Мадама, Пантеон, площа Венеції, Капітолій, Колізей (без входу всередину)
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість входить
  • Услуги гида.
У вартість не входить
- Радіонавушники (1,5 євро / чол., Обов'язкова послуга для груп більше 3 осіб). Оплата проізоводітся готівкою гідові на місці.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK