• Екскурсії
  • Франція
смак Провансу
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 5 годин
    Проводиться: з 16.04.2024 до 31.05.2024, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Грасс, Замок Гурдон, Сен-Поль-де-Ванс,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, В інше місто, Палаци та садиби, Архітектура
Опис

Елегантний і затишний Прованс - один з найкрасивіших і привабливих районів Франції. У цій екскурсії ви зможете більше дізнатися про саме смачне і ароматичне у всьому регіоні Франції!

Наша поїздка розпочнеться в Грассі - світовій столиці парфумерії. Ми відвідаємо відому фабрику духів "Молінарі". Ви пройдетеся по власному музею компанії і в її магазині зможете придбати фірмовий парфум за дуже привабливими цінами.

Наступна зупинка нашого маршруту - старовинне містечко Гурдон, розташоване в оточенні мальовничих полів і квіткових галявин. Ви дізнаєтеся про історію замку будівлі тринадцятого століття і прогуляєтеся по вузьких вуличках.

Для прогулянки по Турретт-Сюр-Лу вам обов'язково потрібно фотоапарат! Кожна вуличка села фіалок схожа на справжній витвір мистецтва!

Бажаючі можуть відправитися на винну дегустацію в одному з виноградників Провансу. Вас чекає дегустація традиційних молодих вин Франції.

Сен-Поль-де-Ванс називають містом майстрів і художників. У кожному будинку ви обов'язково знайдете майстерню або сувенірну крамничку. Атмосфера міста дуже надихаюча - саме тут жили і творили Пікассо і Матісс. А в знаменитому готелі "Золота голубка" ви зможете помилуватися на весільні фотографії самого Ів Монтана.

Формат проведення екскурсії
Автобусна і пішохідна.
Екскурсія проводиться в міні-групі до 7ми осіб.
Ви побачите
Грасс, Парфумерну фабрику "Молінарі", Замок Гурдон, Турретт-Сюр-Лу (село фіалок), Сен-Поль- де-Ванс.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 139 €, діти (1-12 років) - 55 €, немовлята (0-1 років) - 55 €
У вартість не входить
Посещение виноградника и винная дегустация (10 евро с человека).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK