• Екскурсії
  • Франція
Бретей: замок "Кота в чоботях"
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 4 години
    Проводиться: з 09.01.2023 до 31.03.2023, щодня
  • Тематика:
    Історія та культура, Для дітей, Палаци та садиби
Опис

Замку Бретей (Chateux de Breteuil) вже більше 400 років, і з самого моменту заснування він належить аристократичній династії Бретей, представники якої вірою і правдою служили при дворі французьких королів протягом XVII і XVIII століть. Протягом цього періоду сім'я Бретей грала одну з головних ролей в Версальському палаці. Замок пережив епоху трьох Людовиків і не постраждав в період революції.

Тут неймовірна атмосфера. Багаті декорації XVIII століття подарують вам відчуття, що ви перенеслися в минуле і потрапили в гості, при цьому власники вийшли, залишивши все на своїх місцях.

У цьому замку гостювали: принц Гальський (майбутній король Англії Едуард VII), кузен Миколи II Георг V, князь Володимир Олександрович Романов з дружиною Марією Павлівною, письменник Марсель Пруст і знаменитий на весь світ казкар Шарль Перро. У замку і чудовому саду створені декорації з героями казок Шарля Перро. Тут ви зустрінете Сплячу Красуню, Попелюшку, Хлопчика-з-Пальчика, Синю Бороду, Червону Шапочку, Принцесу в ослячій шкурі і, звичайно ж, Кота в чоботях, який буде супроводжувати нас протягом усього часу перебування. Вам належить справжня подорож по сторінках казок, так добре нам знайомих з дитинства.

Екскурсія буде цікава як дітям, так і дорослим.

Екскурсія включає індивідуальний трансфер і екскурсію по замку, проводиться російськомовним професійним гідом-водієм. Вхідні квитки не включені у вартість екскурсії та купуються додатково на місці.

Формат екскурсії: змішана - автомобільна і пішохідна.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK