• Екскурсії
  • Франція
Острів-фортеця Мон-Сен-Мішель
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 14 годин
    Проводиться: з 09.01.2023 до 31.03.2023, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Острів-фортеця Мон-Сен-Мішель, Головна церква абатства, Підвісні сади, Скріпторіум,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, В інше місто
Опис

Мон-Сен-Мішель - невеликий скелястий острів, перетворений в острів-фортеця, на північно-західному узбережжі Франції. Острів є єдиним населеним з трьох гранітних утворень бухти Сен-Мішель.

Гора-острів Мон-Сен-Мішель на Ла-Манші, в 370 км на північний захід від Парижа, іменована «Чудо Заходу», - місце паломництва з Середніх століть. За легендою над горою Сен-Мішель відбулося біблійний бій Архангела Михаїла з Люцифером. З моменту заснування абатства в 709 році і до наших днів це місце залишається незмінно популярним. Щороку тут буває більше 3 мільйони туристів і це найбільш відвідуване місце у Франції після Ейфелевої вежі.

Екскурсія проводиться по горі Святого Михайла з відвідуванням головної церкви абатства, монастирського закритого двору з підвісними садами, трапезної ченців, гостьовим залом, частинами старого абатства, скріпторіумом і іншими монастирськими приміщеннями. Так само у Вас буде вільний час для обіду і самостійної прогулянки по самому острову і його мурі XV століття, що протистояла силі і хитрості англійців в ході Столітньої Війни.

Екскурсія проводиться російською мовою ліцензованим гідом-водієм. Вхідні квитки в платні об'єкти відвідування не включені у вартість екскурсії та купуються додатково на місці.

Формат екскурсії: змішана - автомобільна і пішохідна. З огляду на тривалої тривалості екскурсії рекомендований час виїзду - 8 ранку.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість входить

Транспортное и экскурсионное обслуживание.

У вартість не входить
  • Обед.
  • Входные билеты в платные объекты посещения не включены в стоимость экскурсии и приобретаются дополнительно на месте. Стоимость билетов: взрослый - 10 евро, дети (3-11 лет) - 8 евро, дети до 3 лет - бесплатно. 

    Осуществляется предварительная бронь билетов.

    Важно! Вход во все музеи строго с негативным ПЦР- или антиген-тестом (с 12 лет), или со свидетельством о вакцинации, одобренной ЕС вакциной. Посещение в масках.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK