• Екскурсії
  • Угорщина
Оглядова екскурсія по Будапешту
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 4 години
    Проводиться: з 29.03.2024 до 31.10.2024, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Парламент, Площа Героїв, проспект Андраші, Будайськая Фортеця, Церква Матьяша,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Будапешт завжди займав важливе місце на карті Європи - це, звичайно, не могло не позначитися і на архітектурі міста. Розмах і масштабність споруд, покликані підкреслити їх важливість, вражають - не дарма панорама Будайської набережній внесена до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО (пізніше туди додалася і головна вулиця міста - відомий проспект Андраші).

Ознайомитись з основними пам'ятками міста (а заодно і з його історією, адже тільки її розуміння дозволить до кінця розкрити для себе Будапешт) ми пропонуємо Вам протягом цієї оглядової екскурсії.

Розпочнеться Ваша подорож на березі Пешт. Ви відвідаєте Площа Героїв, на якій можна побачити пам'ятники всім основним історичним діячам Угорщини (гарний вступ до розуміння угорської історії), колись побудований як "Історичний Павільйон" для святкування угорцями набуття батьківщини в кінці 19 століття, але полюбився мешканцям столиці та зведений в підсумку в камені замок Вайдахуняд (суміш всіх архітектурних стилів, що панували на цих територіях), що виходить фасадом на Дунай вражаючий Парламент, який запам'ятовують абсолютно всі гості угорської столиці.

Відвідайте Ви і протилежний берег - старовинну Буду з відомим Рибацьким Бастіоном і Королівським палацом, Церква Матьяша 14 століття в піздньоготичному стилі. Наш умілий екскурсовод зв'яже всі ці точки в місті історичним тлом - таким чином Ви перестанете дивитися на краси Будапешта виключно з естетичної точки зору, Ви повністю проникніться значимістю цих місць.

У Буді Ви підніметесь і на відому гору Геллерт з її прекрасним видом на обидва береги Дунаю (не дарма в кінці 19 століття гора була обрана австрійськими правителями місцем для цитаделі на випадок повстань волелюбивих угорців).

Екскурсія закінчується на початку пішохідної зони Пешта або на Площі Героїв - з обох місць Ви можете продовжити вивчення Будапешта, вже знаючи всі основні місця на карті і всі основні віхи в історії. А головне - вже вміючи їх зв'язати.
Формат проведення екскурсії
Змішана - автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 30 €, діти (1-12 років) - 20 €, немовлята (0-1 років) - 0 €
У вартість не входить
Програма не передбачає вхід всередину платних об'єктів відвідування. Будь-які вхідні квитки не включені у вартість екскурсії.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK