• Екскурсії
  • Австрія
Вечір в музеї
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 2 години
    Проводиться: з 06.11.2019 до 31.03.2020, Четвер, П'ятниця,
  • Пам'ятки по маршруту: Бельведер, Музей історії мистецтв,
    Тематика:
    Культурно-історичні
Опис

Запрошуємо на унікальну вечірню екскурсію з професійним гідом-мистецтвознавцем в один з відомих музеїв Відня. Обидва музею розташовані в приголомшливих своєю красою і величчю імперських будівлях-палацах. Ви побачите, як постійні, так і тимчасові експозиції з шедеврами найбільших художників людства, які є загальновизнаними майстрами живопису.

Увечері в четвер Ви можете піти з нами до Віденського Kunsthistorisches Museum, який був споруджений за височайшим розпорядженням імператора Франца Йосифа для розміщення імператорських колекцій і вважається одним з найбільш значних музеїв світу. Експонати п'яти тисячоліть: з часів Стародавнього Єгипту і античної Греції - до кінця 18 століття, свідчать про пристрасть до колекціонування імператорів і ерцгерцогів династії Габсбургів. Основу зібрання складають колекції творів епохи Відродження і бароко. Грандіозне враження справляє велична архітектура музею і розпису парадних сходів.

Увечері в п'ятницю ми покажемо вам Галерею Бельведер. У галереї Бельведер треба побувати, щоб побачити легендарне полотно Густава Клімта "Поцілунок" і познайомитися з творчістю Шиле і Кокошко.

Екскурсія буде проводитися по найпопулярнішим експонатів, з частиною музею ви зможете познайомитися самостійно. У дні проведення екскурсій зазначені музеї відкриті до 21:00.
Формат проведення екскурсії
Пішохідна.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 20 €, діти (3-11 років) - 0 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
При групі від 15 осіб - навушники.
У вартість не входить
Вхідні квитки в музеї. € 16 дорослий, діти до 19 років безкоштовно.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK