• Екскурсії
  • Угорщина
Парндорф. Шопінг в австрійському аутлеті.
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 18.05.2020 до 31.10.2020, Понеділок, П'ятниця,
  • Пам'ятки по маршруту: Дизайнерський Аутлет Парндорф,
    Тематика:
    Шопінг
Опис

Торговий аутлет-центр, зазвичай відвідуваний гостями Відня, з нашою допомогою стане доступний і для Вас. Аутлет вдало розташований на перетині доріг між Австрією, Угорщиною та Словаччиною.

Designer Outlet Parndof є найбільшим дизайнерським аутлет в Центральній Європі і пропонує свої відвідувачам товари елітних і масових брендів зі знижкою від 30 до 70%. У торгових павільйонах комплексу, побудований в місцевому «ярмарковому» стилі Бургенланд, розташувалися понад 130 магазинів, 9 ресторанів, барів і кафе, дитячий ігровий майданчик. У аутлеті Ви знайдете товари таких брендів, як Armani, Burberry, Desigual, Gucci, Guess, Nike, Timberland, Tommy Hilfiger, Zegna і безліч інших.

Як зазначено вище, аутлет побудований в «ярмарковому» стилі федеральної землі Бургенланд - ця австрійська душевність відтіняє серйозність зібраних тут брендів. Займатися шопінгом в Парндорф подвійно приємно, адже банальна полювання за річчю перетворюється в насолоду від неспішного походу по магазинах. Інфраструктура цієї аутлет-села захоплює своєю продуманістю.

Відвідайте мекку шопоголіків всієї Центральної Європи - дизайнерський аутлет Парндорф!

Формат проведення екскурсії
Трансфер в дизайнерський аутлет. Орієнтовний час зворотного виїзду: 17:15.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 40 €, діти (1-12 років) - 30 €, немовлята (0-1 років) - 0 €

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK