• Екскурсії
  • Греція
Весела пригода
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 4 години
    Проводиться: з 25.06.2021 до 02.10.2021, Середа,
  • Пам'ятки по маршруту: Музей природи, Критський акваріум, Розважальний центр "Лабіринт",
    Тематика:
    Незвичайні, Для дітей
Опис

Запрошуємо сім'ї з дітьми провести час корисно і весело. Почнемо в найбільшому морському акваріумі Греції.

Ви поринете в атмосферу підводного світу чотирьох морів, побачите акул, восьминогів, лобстерів, мурен та інших дивовижних істот.

У парку Динозаврія юні дослідники познайомляться з найдавнішими мешканцями Землі – динозаврами (макети в натуральну величину). Є госпіталь для динозаврів", ігрова зона і кінозал 7D, де можна подивитися фільм про цих доісторичних тварин.

А на завершення парк розваг «Лабіринт» – заплутаний дерев'яний лабіринт Мінотавра, Троянський Кінь з лазерними установками, майстер стрільби з лука, ферма з критськими тваринами, невелика стайня, гончар та інші "національні атракціони" і веселі ігри.

Наша весела пригода починається з вивчення підводного світу в найбільшому і багатому морському акваріумі країни. Акваріум є частиною науково-дослідного інституту з вивчення морської екології, риб і водоплавних тварин. Цікаво, що майже всі види риб і молюсків з'явилися на світ тут в стінах акваріума, що свідчить про ідеальних умовах їх змісту. Тут живуть не тільки рибки, але і черевоногі, ракоподібні і навіть зоопланктон! Ви побачите морських ковзанів і рідкісних черепах логгерхедов каретта-каретта, коралових рибок і гігантських лобстерів, каракатиць і раку-медведку, мурен, акул і навіть медуз! Захоплююча розповідь екскурсовода відкриє вам безліч таємниць підводного життя Середземномор'я. В Акваріумі панує приємна прохолода і тиша, а атмосфера, яку створили грецькі вчені, дозволяє буквально зануритися на морське дно. Діти обожнюють фотографуватися на тлі величезних акул, мурен і смішних групперів.

Наступна зупинка - в парку Динозаврія, де ви помилуєтеся найдавнішими мешканцями нашої планети в натуральну величину. Місцеві динозаври рухаються, качають головою, дихають і навіть гарчать! У парку Динозаврия представлені не просто роботи або муляжі динозаврів, а плоди багаторічної роботи палеонтологів та інших вчених. У їх виготовленні використовувалися новітні технології та сучасні матеріали, максимально схожі на шкіру звіра. Сучасні технології досягли рівня, коли можливо не тільки бачити розмір і колір шкіри динозаврів, але і чути їх голос! Проходячи повз експоната, діти впливають на датчики, які змушують динозавра ворушитися і грізно гарчати. Тут ви побачите величезних п'ятнадцяти-метрових бронтозаврів і обережно прокрадетеся повз небезпечних зубастих тиранозаврів. У госпіталі для динозаврів екскурсовод покаже хворавшего ігуанодона, тут можна потримати в руках симпатичних дитинчат коронотавра. Кілька десятків динозаврів живуть в парку в "дикій природі", максимально схожою на їх реальне середовище проживання. Екскурсовод розповість про те, як мільйони років тому виникли динозаври, як вони еволюціонували, що їли і як ховалися від хижаків або полювали. Після екскурсії в Динозаврии і знайомства з доісторичними ящерами, всі діти отримують спеціальний сертифікат про проходження курсу палеонтології!

Перед самою активною частиною нашої подорожі гості можуть підкріпитися в кафетерії парку, де для нас приготували смачний обід.

Після обіду, вам належить самостійно знайти вихід з великого дерев'яного лабіринту, де сховався ""справжній Мінотавр""! Критські умільці використовували старовинні креслення, багату фантазію і творчий підхід. Результат-великий дерев'яний лабіринт, де за допомогою перегородок і рухомих стін можна регулювати рівень складності. Дорослим та дітям пропонується відшукати таємні кімнати в різних кінцях лабіринту і зібрати в них секретні друку, потім потрібно відшукати в центрі споруди Мінотавра в клітці. Півгодини азартних пошуків пролітають як мить, а сім'ї з кращими результатами отримують приз від екскурсовода!

А потім можна буде зайнятися стрільбою з олімпійського лука, під керівництвом професійного тренера, покататися на дитячому картингу, пограти в міні-гольф. Для бажаючих покататися верхи на конячці проходить справжній професійний урок верхової їзди. На маленькій фермі можна погодувати з рук козликів, кроликів, поні, барана і віслюків. Родзинка парку «Лабіринт» — Троянський кінь, побудований в натуральну величину! Діти зможуть забратися всередину дерев'яного коня і, рятуючись від ворожих стріл (лазерні установки), відчути себе стародавніми греками, які осаджують стіни древньої Трої.

Важливо знати

Формат проведення екскурсії: екскурсія проводиться на комфортабельному автобусі в групі 50-70 чоловік в супроводі російськомовного гіда.
Тип ваучера : e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 48 €, діти (3-11 років) - 36 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
Вхідні квитки в Акваріум і в парк Лабіринт і Атракціон Лабіринт, обід в кафетерії Лабіринту включені у вартість екскурсії.
У вартість не входить
Вхідні квитки Динозаврию гості купують самостійно з груповою знижкою.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK