• Екскурсії
  • Іспанія
Прогулянки по старому Мадриду і шоу фламенко
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 4 години
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Фламенко, Площа Іспанії, Пуерта-дель-Соль, Пласа-де-Орієнте, Кафедральний собор Альмудена, Пласа Майор,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Незвичайні
Опис

Ця пішохідна екскурсія особливо припаде до душі тим, хто хоче ближче познайомитися зі Старим містом - історичним центром Мадрида, розташованим в межах колишніх кріпосних стін. Тут знаходяться найважливіші площі міста, що вражають своєю архітектурною пишністю. З ними ми і познайомимося.

Почнемо нашу прогулянку з площі Іспанії, в центрі якої розташований фонтан, пам'ятник Сервантесу і його найвідомішим персонажам. Помилуємося площею Пласа Майор - прямокутна по формі, вона оточена будинками з плоскими балконами, декоративними башточками на дахах і слуховими віконцями з крутими схилами. На Пласа Майор проводилися ходи, турніри, бої биків, свята і страти.

Оглянемо площу Пласа-де-Орієнте (Східну площу), на якій знаходяться Королівський палац, Королівський театр і монастир Енкарнасьон. Навпроти палацу розташований головний храм сучасного Мадрида - неоготичний кафедральний собор Альмудена, присвячений покровительці міста Діві Марії.

І під кінець ви побачите площу Пуерта-дель-Соль. Саме на ній знаходиться статуя ведмедя і суничного дерева - символу міста Мадрида.

Після закінчення двогодинної прогулянки Вам належить подивитися дане іспанське фламенко в одному з найстаріших концертних залів Мадрида.



Формат проведення екскурсії
Пішохідна
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 65 €, діти (3-11 років) - 40 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість входить
Квитки на шоу фламенко включені у вартість екскурсії. У вартість квитків включений один напій.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK