• Екскурсії
  • Домінікана
Парк активних розваг "La Hacienda"
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Тематика:
    Оглядові, Незвичайні, Активний відпочинок на природі
Опис

LA HACIENDA PARK
Що таке La Hacienda?
La Hacienda - це приватна ферма загальною площею понад два з половиною мільйонів квадратних метрів, яка пропонує відвідувачам сім різних активностей.

Які активності пропонує La Hacienda?

Баггі Polaris (45-55 хвилин)
Незабутня пригода серед дикої природи за кермом баггі Polaris, спеціально розроблений маршрут для водіння в найбільш екстремальних умовах. В ході подорожі передбачена зупинка біля річки Анамуйя з кришталево чистими водами, де відвідувачі можуть освіжитися і поплавати.

Верхова Їзда (45-55 хвилин)
Побачите дикі околиці Анамуйі верхом на кращих конях Домініканської республіки. Іспанські коні порід квартер і Аппалооса живуть на ранчо в відмінних умовах і за ними щодня дуже ретельно доглядають.

Сафарі (45-55 хвилин)
Захоплююча подорож в Домініканській глибинці на військовій вантажівці американської армії. Під час подорожі - відвідування плантацій какао, кави та цукрової тростини, відвідування домініканського села, де на власні очі можна подивитися на спосіб життя місцевих жителів і спробувати їх місцеві продукти.

Тролеї (60-65 хвилин)
5 приголомшливих маршрутів zipline припускають перетин двох гірських вершин і мальовничої гірської галявини. У гостей буде можливість випробувати найдовший маршрут в Карибському регіоні - завдовжки понад кілометр і заввишки польоту понад 200 метрів. Також це одні з найшвидших тролів на острові, на них можна разігнатися до 70 км / год.
Швидкий стрибок (5 хвилин) На завершення п'ятого маршруту тролеї, у гостей є вибір останнього спуску - або швидкий стрибок зі страховкою з висоти 20 метрів, або є можливість спуску по звичайним сходах.
Підйомник (15 хвилин)
Унікальний в країні. Перший підйомник в Домініканській республіці, який дозволяє відвідувачам переміститися з бази на вершину гори і насолодитися незабутніми видами дикої природи Анамуйі і Карибського моря. Також на підйомнику можна зробити спуск або почати подорож на тролеї.
100% Домініканський Буфет
Ми пропонуємо ексклюзивний буфетний обід для всіх відвідувачів по завершенні активного відпочинку на ранчо. Наші гості можуть спробувати типові страви домініканської кухні - гарбузовий крем-суп, типовий домініканський м'ясний суп санкочо, рибу в кокосовому соусі або рис з молоком, свіжі овочі і фрукти. Всі продукти приготовлені за кращими місцевими рецептами з натуральних місцевих продуктів.

розвиток екскурсії
Як тільки гості прибувають в парк La Hacienda, їх зустрічає наш персонал. Потім їх поділяють на невеликі групи, де вони всі можуть взяти участь в різних активних відпочинках по черзі. Кожен відвідувач має можливість взяти участь у всіх активностях.

тривалість
Приблизний час прибуття в парк 50-55 хвилин після збору гостей в останньому готелі. Це одноденна екскурсія, в ході якої гість робить різні активності в оптимальних умовах і знайомиться з культурою і звичаями Домініканської глибинки.

Безпека і рекомендації:
- Зручне взуття
- Змінний одяг
- Купальник
- Рушник
- Сонцезахисний крем
- Сонячні окуляри

обмеження
- Вагітні жінки можуть приймати участь тільки в активності Сафарі і обідати в буфеті
- Гості зростом нижче 120 сантиметрів, а також вагою понад 113 кілограм не можуть брати участі в наступних активностях - тролеї (zipline) і верхова їзда
- Використання фотокамер і мобільних телефонів дозволено під час всіх активностей за винятком швидкого стрибка (quick jump) і тролеї (ziplines).
- Для водіння бага необхідно мати водійські права
- Використання шолома безпеки необхідно під час проведення всіх активностей

ІНША КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ
- Відвідувачі можуть придбати фотографії з усіх активностей в парку після екскурсії
- На території парку є медпункт з постійно діючим персоналом

Формат проведення екскурсії
Активна екскурсія
Ви побачите
Східні Кордильєри, Парк La Hacienda
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - $99, діти (3- років) - $99, немовлята (0-3 років) - $0
У вартість входить
Трансфери готель La Hacienda – готель в супроводі російськомовного гіда, Участь у всіх заходах у парку, Система безпеки першого класу, Дегустація типових домініканських продуктів (кава, шоколад, цукор), Вода у вільному доступі під час всієї екскурсії, Традиційний домініканський обід буфет
У вартість не входить
Напої на обіді

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK