• Екскурсії
  • Греція
Круїз на острів Сімі
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 9 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Острови і море, Церкви та монастирі, В інше місто, Водні прогулянки
Опис

Сими - маленький острів, який закохує в себе з першого погляду!
На великому кораблі ви вчините морську прогулянку до монастиря Панормитис. Тут зберігається чудотворна ікона Архангела Михайла, а служителі в гавані Сими привітно зустрічають усі кораблі, що заходять, дзвоновим передзвоном. Ви погуляєте по столиці острова, місту Ялос познайомитеся з місцевою архітектурою. Зайдете в крамниці з унікальними сувенірами ручної роботи і зробите фотографії, що запам'ятовуються. А за бажання покуштуєте традиційний грецький обід в одній з рибальських таверн острова.
Свистати усіх нагору! Сьогодні вас чекає круїз на швидкохідному поромі по Егейському морю під час якого ви познайомитеся з найкрасивішим островом східної Греції і його жителями. З давніх пір вони добувають на морському дні губки, визнані кращими у світі по своєму біологічному складу. Можливо, вам вдасться розвідати секрет - як симійцям вдається пірнати на таку велику глибину і знаходити там "скарб", але в той же час вони не ховають його від людей, а навпаки, дають можливість кожному набути духовної радості, що отримується від дотику до чудотворної ікони Архангела Михайла, яка знаходиться у візантійській церкві, побудованій в 18 столітті. Досвідчений екскурсовод TEZ TOUR розповість вам історію появи ікони і про існування монастиря ще в ранньохристиянський період.
На території монастиря знаходяться два музеї: етнографічний і церковний. Численні дари, привезені зі всього світу, листи, адресовані Архангелові, монастирське приладдя - усе це повною мірою розкриває особливу значущість Таксиарха. А відвідавши етнографічний музей (за бажанням), ви познайомитеся і з історією життя остров'ян, і з їх побутом, і з їх традиціями. Пробувши в монастирі 1 годину, ви знову повернетеся на свій корабель і продовжите круїз, слідуючи в столицю острова, відомого своїми красивими бухтами. І як доказ цьому - бухта Святого Георгія, яку ви побачите на своєму шляху. Корабель пришвартується в столиці острова - портовому містечку Ялос.

Разом з екскурсоводом TEZ TOUR ви прогуляєтеся по місту, знайомлячись з його історією і особливостями архітектури. У вас також буде можливість познайомитися і з його кращими людьми - майстрами свого ремесла. Ви дізнаєтеся, як і чому місцеві жителі стали відомими мореплавцями і як змінилося їх життя з приходом християнства, а також поспілкуєтеся з майстрами - шкіряниками і нирцями за морськими губками. Симійці славляться своїм умінням занурюватися на велику глибину, добуваючи губки, зберігаючи дихання на тривалий час. Окрім губок, місцеві добувають тут знаменитих маленьких креветок сіміако, яких ви зможете спробувати в місцевій таверні.
У кінці програми у вас буде досить вільного часу щоб скупатися у блакитних водах теплого Егейського моря!

Важливо знати

Формат проведення екскурсії: Круїз. Програму веде досвідчений російськомовний екскурсовод.
Тип ваучера: e-voucher.

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - $63, діти (3- років) - $33, немовлята (0-3 років) - $0
У вартість входить
Квитки на корабель входять у вартість екскурсії.
У вартість не входить
Обід, вхідні квитки в музеї монастиря Панормітіс (2 євро).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK