• Екскурсії
  • Болгарія
Софія і Пловдив
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 10 годин
    Проводиться: з 28.03.2024 до 30.09.2024, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: церква св. Софії,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

В рамках даної програми вас чекає відвідування міста Пловдив і екскурсія по Софії.

По приїзду в Пловдив вас чекає екскурсія по Старому місту. Ви відвідаєте руїни древніх будівель міста - міський форум, стадіон, амфітеатр Філіпа II Македонського, базиліки, термальні лазні, будинки і адміністративні будівлі, які в основному залишаються з автентичними фрагментами і сьогодні: колонами, каменюками по вулицях і тротуарах, мозаїками, барельєфами. Античний театр римського міста Філіппополіс. З античних часів у Пловдиві збереглися залишки міського форуму, стадіону, театру, базилік, терм, громадських і житлових будівель. Сьогодні відреставрований античний театр має 3000 місць, і в ньому знову організовуються різні вистави і фестивалі.

У вас буде приблизно одну годину вільного часу для обіду або прогулянки.

По поверненню в Софію Тур по Софію ви побачите частину міських стін, церкв і вулиць від античності пліч-о-пліч з будівлями, побудованими під час візантійської імперії. ХVI століття церква Святої Софії і Св. Георгія Ротонда (4 ст.) І Собор Олександра Невського, що зберегли справжній скарб болгарського мистецтва, є основними моментами туру. Красива будівля Університету, Національна художня галерея, Національний театр, численні пам'ятники і відкриті простори в місті зроблять цей тур дуже пізнавальним і приємним для вас.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться професійним гідом - водієм.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість входить
Вхідні квитки на платні об'єкти відвідування.
У вартість не входить
Вхідні квитки не включені у вартість екскурсії та оплачуються додатково на місці гіду. Древній театр 5 BGN, Римський стадіон 5 BGN, Етнографічний музей 6 BGN, Бачковский монастир - вхід 1 BGN.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK