• Екскурсії
  • Іспанія
Припинено, Кольюр і Порт Леукате (в міні-групі)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 11 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Перпіньян, Кольюр, Лангедок-Руссільон, Устрична ферма в Порт Леукате,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Є кілька чарівних місць у Франції, в яких ми пропонуємо Вам побувати. Саме там, де Піренеї омиваються м'якими хвилями Середземного моря, починається Лангедок – Руссільон. Ця провінція, як, втім, і вся Франція, має багате історичне минуле, знаменита своєю каталонської культурою і фольклором, а також чудовою кухнею. Ми запрошуємо Вас прогулятися по старовинному місту Перпиньяну, що грав важливу роль в XIII - XIV століттях, тому що саме в той період це місто було столицею королівства Майорка. Тісне сусідство з іспанською Каталонією позначилося на вигляді і культурі Перпіньяна. Уздовж вузьких вуличок підносяться великі і масивні будівлі, побудовані в основному з жовтого або червоного каменю. У Вас буде вільний час, щоб прогулятися по магазинчиках Перпіньяна і випити кави в типовому французькому ресторанчику.

Після прогулянки по Перпиньяну, ми пропонуємо Вам відвідати незвичайне місце – устричну ферму, де в дуже простий і приємній обстановці, на свіжому повітрі за столиками місцеві жителі проводять час, насолоджуючись свіжими устрицями. У Вас буде можливість покуштувати цей делікатес з келихом справжнього французького вина.

Справжньою перлиною прекрасного узбережжя Вермель є маленьке містечко Кольюр (Collioure) - середземноморський порт стародавніх греків і фінікійців, що обійняв затоку затишній набережній. Подарунком долі називали художники це містечко з його суворими фортецями по вершинах зелених гір, з особливою, богемною і майже домашньою атмосферою. Саме тому цю рибальське село, на початку 20 століття в пошуках нових ідей і натхнення, відвідували П. Пікассо, А. Матісс, А. Дерен, А. Марке, Р. Дюфі.
Кольюр вважають батьківщиною фовізму (напрямок у французькому живописі XX в).

Акуратний до межі, барвистий, спокійний, один з найзатишніших туристичних містечок на узбережжі. Але головне особа Кольюра – королівська фортеця і височіє прямо з моря каплиця церкви Нотр-Дам-дез-Анж XVII ст.
br>Формат проведення екскурсії < br > змішана: автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться на комфортабельному 8-ми місцевому мікроавтобусі.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 105 €, діти (2-11 років) - 75 €, немовлята (0-2 років) - 0 €
У вартість не входить
Програма не передбачає вхід всередину платних об'єктів відвідування. Вхідні квитки не включені у вартість екскурсії.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK