• Екскурсії
  • Австрія
Екскурсія "Долина Вахау"
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 28.03.2024 до 31.10.2024, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Долина Вахау, Абатство Мельк, місто Кремс, руїни замку Дюрнштайн,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Незвичайні, Церкви та монастирі, Природа та заповідники, В інше місто, Палаци та садиби, Долина Вахау
Опис

При замовленні екскурсії ви отримаєте ваучер на знижку 10% на покупки в Designer Outlet Parndorf (30 хвилин від Відня) і Designer Outlet Salzburg (в Зальцбурзі).

На захід від Відня, вгору за течією Дунаю, розкинулася долина Вахау, внесена в список всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Знаменита вона не тільки абрикосовими садами, особливо красивими в період весняного цвітіння, але і виноградниками, розбитими на сонячних кам'янистих терасах (вино тут виробляють вже більше двох тисяч років!).

Практично за кожним вигином річки, що протікає серед порослих лісів і повитих виноградових пагорбів, погляду відкриваються численні пам'ятники історії і культури – будь то католицькі монастирі або побудовані на важкодоступних вершинах пагорбів середньовічні замки лицарів-розбійників.

Екскурсія включає відвідування одного з найстаріших бенедектинских монастирів Європи Мельк, старовинного містечка Дюрнштайн з руїнами фортеці, де перебував в ув'язненні король Англії Річард Левове Серце. З висоти відкривається чудовий вид на Дунай і його гористі околиці.

Завершує екскурсію прогулянка по давньому австрійському місті Кремс.

Місце початку і закінчення екскурсії: від готелю або за адресою в межах міського округу (потрібно вказати при бронюванні).
Формат проведення екскурсії
Комбінована – автомобільна та пішохідна.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість входить

Транспортное и экскурсионное обслуживание.

У вартість не входить
Вхідні квитки в монастир в Мельк (11 Євро), обід (за бажанням)

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK