• Екскурсії
  • Угорщина
Монастир Паннонхалма і Папа (з Хевиза)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 9 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Абатство Паннонхалма,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Cамое відоме угорське абатство - абатство Паннонхалма. Це діючий монастир, тут сьогодні проживає близько 50 ченців. Монастир був заснований ще в кінці 10 століття, але неодноразово руйнувався і перебудовувався. Трансформації сьогодні чітко видно в архітерктурі, адже тут можна побачити ознаки і романського стилю, і готики, і бароко, і неокласицизму.

В абатстві Паннонхалма за легендою народився Святий Мартін Турський (той самий, який поділився своїм плащем з убогим - жебраком, за переказами, виявився сам Ісус). Головною спорудою в монастирі є базиліка Святого Мартина (датується 12 століттям). Вражає і бібліотека при монастирі, що є найбільшим недержавним книжковим зборами (360 000 томів).

Місто Папа зобов'язаний своїй назві самому папі Римському. Місто також називають «Задунайська Афінами». Саме звідси починається історія Угорщини. Головні пам'ятки міста: замок Естерхазі, побудований в XVIII-му столітті і одна з найстаріших синильних майстерень Центральної Європи, відвідавши яку можна познайомитися з історією і процесом сіненія.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 60 €, діти (1-12 років) - 45 €, немовлята (0-1 років) - 0 €
У вартість входить
Обід, вхідні квитки в музей.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK