• Екскурсії
  • Австрія
Тур в Прагу з пішохідної екскурсією
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 17 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Старомістська площа, Карлов міст,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Запрошуємо вас в одноденну поїздку з Відня до Праги - столиці Чеської республіки і просто один з найкрасивіших міст світу.

Програма включає в себе проїзд з Відня до Праги і назад на комфортабельному рейсовому автобусі FlixBus, двогодинну пішохідну оглядову екскурсію російською мовою з професійним гідом по центру Праги, вільний час в місті.

Виїзд з Відня до Праги - орієнтовно о 6:00 з автовокзалу Vienna International Busterminal (Wien Erdberg VIB), час в дорозі - приблизно 4 години на одну сторону, зворотній виїзд з Праги до Відня - приблизно о 20:00 з автобусного терміналу на головному залізничному вокзалі Праги. Точне місце і час відправлення автобусів буде вказано в квитках, які ви отримаєте електронною поштою. Для оформлення квитків знадобляться імена всіх туристів, які ми запитаємо після отримання бронювання. Наявність при собі роздрукованих на папері автобусних квитків обов'язково. До місця відправлення автобусів у Відні і Празі необхідно прибути самостійно.

Місце зустрічі на пішохідну екскурсію - на Малостранську площю, в історичному центрі міста. Більш детальна інформація про місце зустрічі буде вказана в ваучері. До місця зустрічі на екскурсію в Празі необхідно прибути самостійно. Початок екскурсії - о 15:00.
Тип ваучера
printed-voucher
Показати карту екскурсії
Показати розклад маршрутів на 2019 рік

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 55 €, діти (5-15 років) - 50 €, немовлята (0-5 років) - 0 €
У вартість входить
Квитки до Праги і назад на комфортабельному автобусі з кондиціонером і WiFi, пішохідна екскурсія по центру Праги (тривалість 2 години).
У вартість не входить
Трансфери до автобусної станції і до місця проведення екскурсії в Празі, обід.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK