• Екскурсії
  • Таїланд
Романтичний круїз по річці Чао Прайя з вечерею
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 4 години
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: романтичний круїз, Чао Прайя, нічний Бангкок,
    Тематика:
    Незвичайні
Опис

Насолодитися незабутніми краєвидами нічного Бангкока і зануритися в романтичну атмосферу свята краще всього ви зможете, відправившись в круїз по головній річці Таїланду Прат Прайе, яку тайці називають «Королівською рікою».

Ви проведете незабутній вечір на комфортабельному двопалубному судні під час 2-х годинної прогулянки по річці. Ви побачите, як чарівний нічний Бангкок, засвічує вогні храмів, прибережних ресторанчиків і пронзающих нічне небо хмарочосів, пропливете під самими відомими мостами столиці. Неповторний Королівський палац і Храм ранкової зорі «Ват Арун» постануть перед Вами у вечірньому освітленні.

Широкий асортимент вишуканих страв тайської та європейської кухні і приємна жива музика створюють атмосферу безтурботного свята. Цей вечір надовго залишиться у вашій пам'яті.

Дана програма включає в себе вечеря і збірний трансфер від готелю і назад. Виїзд з готелю - орієнтовно в 17:30 / 18:00. Точний час виїзду Вам буде необхідно обов'язково уточнити заздалегідь по телефону, вказаним в ваучері. Поїздка до причалу займає близько 45 хвилин. Прогулянка по річці і вечеря - до 22 годин. При посадці на трансфер наявність при собі роздрукованого на папері ваучера TEZEKS обов'язково.

УВАГА!
У вартість екскурсії включений збірний трансфер.
Трансфер здійснюється тільки з готелів, розташованих в певних районах Бангкока – Pathum Wan, Watthana, частини готелів району Ratchathewi.
Якщо Ваш готель знаходиться в іншому районі, Ви можете самостійно дістатися до готелю, з якого здійснюється трансфер.


Тип ваучера
printed-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 1450 ฿, діти (1-9 років) - 1200 ฿, немовлята (0-1 років) - 0 ฿

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK