• Екскурсії
  • Угорщина
Щоденна пішохідна екскурсія по Будапешту
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 2 години
    Проводиться: з 28.03.2024 до 31.10.2024, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Площа героїв, Замок Вайдахуняд, Пешт, Купальня Сечени, Базилика св. Иштвана, Опера,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Вашій увазі пропонується двогодинна пішохідна оглядова екскурсія по історичному центру Будапешта.

Ця екскурсія дозволить швидко зорієнтуватися в місті, перейнятися його духом, дізнатися про найцікавіші місця, скласти цілісне уявлення про Будапешті, а також відмінно провести час і отримати відповіді з вуст місцевих жителів.

В рамках цієї екскурсії Ви познайомитеся з найважливішими пам'ятками міста, в числі яких: Будайська фортеця, собор Матяша, Ланцюговий міст, угорська Академія Наук, проспект Андраші, «угорський Бродвей», оперний театр, «алею зірок», площа Ференца Ліста - богемний квартал Будапешта, площа Октогон, площа Героїв, Музей образотворчих мистецтв, Міський гай, замок Вайдахуняд, пам'ятник анонімусів і ще багато чудових місць, які відомі тільки місцевим жителям.

Так як показати все найважливіше в Будапешті за дві години дуже складно, ми проводимо цю екскурсію за двома маршрутами, умовно - "Синьому" і "Червоному". Маршрути чергуються через день. Якщо сьогодні екскурсія проходить по "Синьому" Маршурту, то завтра вона піде по "Червоному" (дивіться карту екскурсії та дні проведення маршрутів по посиланню в розділі "Додаткова інформація"). Найбільш повне уявлення про місто Ви отримаєте, якщо забронюєте дві пішохідні екскурсії - на два дні, наступні відразу один за одним.
Формат проведення екскурсії
Пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.
Тип ваучера
e-voucher
Показати карту екскурсії
Показати розклад маршрутів на 2019 рік

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 25 €, діти (3-12 років) - 0 €, немовлята (0-3 років) - 0 €
У вартість не входить
Екскурсія не передбачає вхід всередину платних об'єктів відвідування. Будь-які вхідні квитки не включені у вартість, але наші гіди порекомендують Вам, куди варто зазирнути самостійно пізніше.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK