• Екскурсії
  • Угорщина
Екскурсія в Любляну і на озеро Блед (з Залакарош)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: озеро Блед, Люблінський Град і собор, палац Швайгер, площа Прешерн Трг,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Любляна - незаслужено забута російськомовними туристами столиця Словенії, адже це місто за його красу називають «Маленької Прагою». Перші поселення в цьому місці на річці Любляниці з'явилися ще в другому тисячолітті до нашої ери. Місто часто міняв свої обличия, що пов'язано з частими землетрусами. Лише за останні 500 років після руйнування він був відбудований спочатку в стилі Відродження, а потім в стилі неокласицизму та ар-нуво.

Ви відвідаєте всі основні визначні пам'ятки Любляни, серед яких Люблінський град, який служив колись резиденцією місцевим феодалам, а нині став улюбленим місцем туристів; мости через Любляницю проекту Йоже Плечника (мости прикрашені драконами, які давно стали символом міста); середньовічний Палац Швайгер і прийшла з того ж часу Колона Богоматері (XII століття). Цікава і сама атмосфера міста - так, наприклад, навколо пагорба, на якому розташувався Люблінський Град, знаходиться старовинний район з вузькими вуличками, численними питущими закладами і магазинчиками.

Для того, щоб доповнити Ваше враження про Словенію, ми включили в екскурсію відвідування озера Блед - одного з найвідоміших озер в Європі. Краса і велич природи поєднується тут з бездоганністю Маріїнської церкви, яка розташувалася на невеликому острівці посеред озера. Озеро знаходиться поруч з Альпами, що роблять відкривається картину ще більш зачаровує. Що примітно, озеро Блед вражає абсолютно в будь-який час року.

Виділіть день і відкрийте для себе Словенію - разючий дух Любляни і чарівництво озера Блед виразно того варті!

Формат проведення екскурсії
Змішана - атобусная і пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом.

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 90 €, діти (2-12 років) - 60 €, немовлята (0-2 років) - 0 €

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK